Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Άρης: Προβληματισμός για Σα και άμυνα

Ολυμπιακός – Άρης: Προβληματισμός για Σα και άμυνα
Ολυμπιακός - Άρης: Ο Ολυμπιακός μπορεί να νίκησε σχετικά εύκολα τον Άρη στο Φάληρο, αλλά υπάρχει προβληματισμός για τη συνολική αμυντική λειτουργία.

Ολυμπιακός – Άρης: Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Άρη με 4-2 στο παιχνίδι της Κυριακής, όμως υπήρξαν κάποια πράγματα που προβλημάτισαν τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολα παιχνίδια μέσα στη βδομάδα μέσα στην έδρα του ΟΦΗ την Τετάρτη και της ΑΕΚ την Κυριακή και εκεί θα είναι δύσκολο να είναι αναίμακτα πιθανά λάθη της άμυνας όπως αυτά που έγιναν με τον Άρη.

Ο Ζοσέ Σα είναι ομολογουμένως ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας που για πολλούς έχει ξορκίσει το φάντασμα του Ρομπέρτο, το οποίο πλανιόταν κάτω από τα δοκάρια της εστίας του Ολυμπιακού από την ημέρα που έφυγε ο Ισπανός πορτιέρο από τον Πειραιά. Ωστόσο, υπάρχει προβληματισμός στις τάξεις του Ολυμπιακού για την εμφάνιση του Σα με τον Άρη, όπου ναι μεν έκανε κάποιες καθοριστικές επεμβάσεις, αλλά έκανε και μια πολύ άσχημη έξοδο στο ακυρωθέν γκολ του Άρη και τροφοδότησε με τα πόδια  αρκετές φορές λανθασμένα αντίπαλους ποδοσφαιριστές. Η γενική αίσθηση είναι ότι ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού πρέπει να είναι πιο συγκεντρωμένος.

Η άμυνα δε λειτούργησε

Στον επιθετικό τομέα του παιχνιδιού, ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν ευχαριστημένος αν εξαιρέσουμε τα πολλά οφσάιντ στα οποία υπέπεσαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι πολλές φορές έπεσαν στην παγίδα των αμυντικών του Άρη. Το μεγάλο θέμα ήταν η λειτουργία της άμυνας, αφού οι παίκτες των “ερυθρόλευκων” πουλούσαν πολύ συχνά τη μπάλα κάνοντας λάθος πάσες, με πρωταγωνιστή τον Ρούμπεν Σεμέδο. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, είναι ίσως ο κορυφαίος αμυντικός του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά υπάρχουν φορές που από την υπερβολική σιγουριά του, κάνει λάθη τα οποία κάποια στιγμή μπορεί να στοιχίσουν. Αυτό ακριβώς θέλει να προλάβει ο προπονητής του Ολυμπιακού και να δουλέψει ώστε να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη στους αγώνες της Τετάρτης και της Κυριακής με ΟΦΗ και ΑΕΚ αντίστοιχα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments