Αθλητισμός

Ντάνιελ Ποντένσε μεταγραφή: Προς “ναυάγιο” η μετακίνηση του στη Γουλβς

Ντάνιελ Ποντένσε μεταγραφή: Προς “ναυάγιο” η μετακίνηση του στη Γουλβς
Ντάνιελ Ποντένσε μεταγραφή: Αλλαγή δεδομένων για τον Πορτογάλο εξτρέμ, με την μεταγραφή του 24χρονου στη Γουλβς να οδεύει προς ναυάγιο.

Ντάνιελ Ποντένσε μεταγραφή: Από δεδομένη πλέον η μετακίνηση του στην Πρέμιερ Λιγκ και τη Γουλβς τίθεται υπό αμφιβολία. Με τον χρόνο να κυλά εις βάρος της υπόθεσης, τα ρεπορτάζ θέλουν την μεταγραφή του Ντάνιελ Ποντένσε στους “Λύκους” να οδεύει προς… ναυάγιο. Ο Πορτογάλος εξτρέμ χθες βράδυ βρέθηκε εκτός 18αδας του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε συμπεριλάβει αρχικά τον παίκτη στην 20αδα για το ντέρμπι με την Ένωση ωστόσο ο Πορτογάλος ” έκοψε” τον συμπατριώτη του λίγη ώρα πριν τη σέντρα φουντώνοντας έτσι τις φήμες πως ο παίκτης βρίσκεται οριστικά στην πόρτα της εξόδου από τον σύλλογο από τον Πειραιά. Με το τέλος του αγώνα με τους “Κιτρινόμαυρους” με τον Ολυμπιακό να φεύγει από το ΟΑΚΑ με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) τα σενάρια άλλαξαν.

Το ρεπορτάζ γύρω από τους “Ερυθρόλευκους” αναφέρει πως η υπόθεση μεταγραφής του Πορτογάλου οδεύει σε ναυάγιο χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να αναφέρεται ο λόγος που ο παίκτης θα διατηρηθεί στις τάξεις του Ολυμπιακού και δεν θα διαβεί την πόρτα της Πρέμιερ Λιγκ. Θυμίζουμε πως οι δύο ομάδες σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες τα είχαν βρει στο οικονομικό σκέλος της υπόθεσης, με τους Πειραιώτες να βάζουν στα ταμεία τους το ποσό των 25 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ είναι ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια του φετινού Ολυμπιακού. Η ταχύτητά του στα φτερά της επίθεσης αλλά πολύ περισσότερο ηξ ποιότητά του έχει φέρει πολλαπλά κέρδη στο παιχνίδι της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments