Ελλάδα

Έκτακτο: Πυροβολισμοί με νεκρό στον Διόνυσο

Έκτακτο: Πυροβολισμοί με νεκρό στον Διόνυσο
Διόνυσος πυροβολισμοί: Νεκρός έναν 55χρονος από πυροβολισμούς που δέχθηκε από έναν 77χρονο, που αναζητείται.

Διόνυσος πυροβολισμοί: Σε προσωπικές διαφορές οφείλεται σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το άγριο φονικό στο αμαξοστάσιο Διονύσου, όπου ένας 77χρονος πυροβόλησε τρεις φορές έναν 55χρονο υπάλληλο. Όλα ξεκίνησαν ένα τέταρτο πριν από τις 9 το πρωί όταν ο 77χρονος δράστης πήγε οπλισμένος στο αμαξοστάσιο για να σκοτώσει τον 55χρονο υπάλληλο. Ο δράστης μόλις εντόπισε το θύμα του τον πυροβόλησε τρεις φορές, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

 

Αμέσως σήμανε συναγερμός στο τμήμα ασφαλείας της περιοχής, ενώ έντρομοι έτρεξαν και άλλοι υπάλληλοι που άκουσαν τους πυροβολισμούς και εντόπισαν τον 55χρονο σε λίμνη αίματος να κείτεται στο έδαφος. Ήδη στο αμαξοστάσιο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις και άτομα του τμήματος ανθρωποκτονιών, ενώ όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο αμαξοστάσιο καλούνται σε κατάθεση, την ώρα που αναζητείται ο δράστης του φονικού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης, είχε επισκεφθεί αρκετές φορές το αμαξοστάσιο του δήμου και παραπονιόταν για διαρροή που είχε το σπίτι του. Υπάλληλοι είχαν ελέγξει την καταγγελία αλλά δεν είχαν διαπιστώσει διαρροή ενώ για τη διαμάχη είχε ενημερωθεί ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Διονύσου.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments