Ελλάδα

Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Κουρκούλη

Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Κουρκούλη
Νίκος Κουρκούλης: Σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση ο γνωστός τραγουδιστής.

Νίκος Κουρκούλης: Δύσκολες στιγμές βιώνει ο γνωστός τραγουδιστής, καθώς χθες τρίτη έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη του μητέρα.Η μητέρα του το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μιας και αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.

Ο τραγουδιστής είναι γνωστό πως έτρεφε μεγάλη αδυναμία στην αγαπημένη του μητέρα, έτσι αυτές τις ώρες είναι κατανοητό πως βρίσκεται σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση. Στο πλευρό του στέκεται η σύζυγος και τραγουδίστρια Κέλλυ Κελεκίδου, η οποία από την πρώτη στιγμή δεν τον έχει αφήσει μόνο.

Θυμίζουμε πως η οικογένεια Κουρκούλη πριν από λίγους μήνες βίωσε ακόμη ένα ισχυρό χτύπημα της μοίρας, καθώς από τη ζωή έφυγε και ο πατέρας της Κέλλυς Κελεκίδου. Οι δύο τραγουδιστές σε διάστημα μόλις έξι μηνών έχασαν δύο από τα αγαπημένα τους συγγενικά πρόσωπα. Η κηδεία της μητέρας του Νίκου Κουρκούλη θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στη Καβάλα, την ιδιαίτερη πατρίδα του γνωστού τραγουδιστή και την πόλη που η οικογένεια του διαμένει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments