Lifestyle

Αποστολία Ζώη στο “Μεσάνυχτα”: Άκρως εξομολογητική ήταν η γνωστή τραγουδίστρια στην Ελεωνόρα Μελέτη [vid]

Αποστολία Ζώη στο “Μεσάνυχτα”: Άκρως εξομολογητική ήταν η γνωστή τραγουδίστρια στην Ελεωνόρα Μελέτη [vid]
Αποστολία Ζώη στο" Μεσάνυχτα": Σε σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για όλα - Τι την οδήγησε να αφήσει την καριέρα της, για τη συμμετοχή της στο Nomads αλλά και για το πένθος που έχει λόγω της απώλειας των γονιών της.

Αποστολία Ζώη στο “Μεσάνυχτα”: Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη και αποκάλυψε τι την οδήγησε να εγκαταλείψει, μέσα σε μια νύχτα την καριέρα της, για τη συμμετοχή της στο Nomads αλλά και για το πένθος που έχει λόγω της απώλειας των γονιών της. Από την αρχή της συνέντευξης, η Αποστολία Ζώη παραδέχθηκε πως την «έπνιξε» ο κόσμος της δουλειάς της και συγκεκριμένα κάποιοι άνθρωποι που τη ζόρισαν ψυχολογικά και «άρχισε να αλλοιώνεται το μέσα μου, αισθανόμουν ότι ήμουν οριακά στο να αλλοιωθώ ως προσωπικότητα και ως οντότητα. Οπότε έκανα μια παύση για να ανασυγκροτηθώ», όπως είπε η ίδια.

Ύστερα η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στους λόγους που το 2009 αποφάσισε να εξαφανιστεί από τη showbiz και τον χώρο του τραγουδιού, εξηγώντας πως: «Ήταν ένα πολύ μεγάλο δώρο αυτό που έκανα στον εαυτό μου. Αν αφαιρέσεις από τους καλλιτέχνες τον φόβο και την ανασφάλεια της επόμενης ημέρας, δεν υπάρχει καλλιτέχνης παγκοσμίως που δεν θα έκανε την ίδια παύση. Χρειάζονται οι παύσεις, το θέμα είναι αν έχεις το σθένος να το κάνεις κι αν το μέσα σου είναι πιο δυνατό από αυτό που συμβαίνει έξω. Ήταν πολύ μεγάλη εσωτερική μου ανάγκη να πάψω να υπάρχω για μια μεγάλη περίοδο στα καλλιτεχνικά δρώμενα», όπως ανέφερε.

Αναφέρθηκε όμως και σε μια σκοτεινή και δύσκολη περίοδο της ζωής της, αυτή της απώλειας των γονιών της αναφέροντας χαρακτηριστικά:  «Το ένα μέρος είναι το θέμα της απώλειας που είναι αυτό που πρέπει να το διαχειριστούν όλοι. Τα υπόλοιπα είναι αυτά που δεν ξέρεις τι παιχνίδια θα σου παίξει το μυαλό. Στη δική μου περίπτωση, με τη μαμά μου, έφτασα στα κόκκινα το ενοχικό μου. Όταν την έχασα αισθάνθηκα ότι δεν τα κατάφερα, ότι απέτυχα, ότι δεν μπόρεσα να τη σώσω, πράγμα που ήταν ουτοπικό. Ίσως επειδή έπρεπε να πάρουμε ως οικογένεια μια πολύ σοβαρή απόφαση για την υγεία της που τελικά δεν βγήκε. Ο θάνατος της μητέρας μου είναι ένα τραύμα που δεν έχει κλείσει ακόμα» δήλωσε ενώ 5 περίπου χρόνια μετά την απώλεια της μητέρας της έχασε και τον πατέρα της επίσης από καρκίνο. «Δεν σήκωσα κεφάλι. Δεν θυμάμαι πόσο καιρό έχω να νιώσω ανέμελη. Ακόμη βγαίνω από αυτό, υπάρχουν μόνο στιγμές ενώ θέλω η βάση μου να είναι ανέμελη και να υπάρχουν στιγμές στεναχώριας ή στιγμές ηρεμίας» σχολίασε.

Tέλος, η όμορφη τραγουδίστρια αναφέρθηκε και για την  επιστροφή της στη δημοσιότητα: «Όταν επέστρεψα μετά από τέσσερα χρόνια στη showbiz φυτοζωούσα, δεν επέστρεψα με περγαμηνές» τονίζοντας πως μεγάλο ρόλο στην απόφασή της να επιστρέψει έπαιξε η μητέρα της, η οποία τότε αντιμετώπιζε ήδη το σκληρό πρόσωπο του καρκίνου. «Οι γονείς μου για πάρα πολλά χρόνια δεν ήξεραν ότι τραγουδάω και ότι κάπνιζα. Όταν έμαθε η μητέρα μου ότι τραγουδάω δεν έχασε κανένα μου πρόγραμμα», είπε με κάθε ειλικρίνεια η Αποστολία Ζώη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments