Πολιτική

Αντώνης Σαμαράς τροπολογία ΠΑΟΚ – Ξάνθη: Προσωπικοί οι λόγοι της απουσίας μου

Αντώνης Σαμαράς τροπολογία ΠΑΟΚ – Ξάνθη: Προσωπικοί οι λόγοι της απουσίας μου
Αντώνης Σαμαράς τροπολογία ΠΑΟΚ - Ξάνθη: Ο Αντώνης Σαμαράς τοποθετήθηκε για την απουσία του από την ονομαστική ψηφοφορία επί της τροπολογίας Μενδώνη.

Αντώνης Σαμαράς τροπολογία ΠΑΟΚ – Ξάνθη: Προσωπικούς λόγους επικαλέστηκε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, για την απουσία του από την ονομαστική ψηφοφορία επί της τροπολογίας Μενδώνη για την πολυϊδιοκτησία στο ποδόσφαιρο. Μιλώντας με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, είπε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από τον κ. Σαμαρά ο οποίος του ανέφερε ότι «οι λόγοι της απουσίας του ήταν προσωπικοί».

Υπερψηφίστηκε η τροπολογία

Υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής η τροπολογία για τις ποινές περί πολυϊδιοκτησίας στο ποδόσφαιρο, με 156 βουλευτές εκ των 246 να ψηφίζουν υπέρ και 90 κατά. Κανένας βουλευτής δεν ψήφισε «παρών». Σημειώνεται, πως η ψηφοφορία ήταν ονομαστική ύστερα από αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ. Η Νέα Δημοκρατία είχε θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας πριν από την ψηφοφορία, με πηγές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας να τονίζουν πως «όποιος καταψηφίζει διαγράφεται» και να συμπληρώνουν πως δεν θα γίνουν ανεκτές ούτε απουσίες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments