Πολιτική

Στέλιος Πέτσας: “Δεν υπήρξε ποτέ θέμα με τον Αντώνη Σαμαρά”

Στέλιος Πέτσας: “Δεν υπήρξε ποτέ θέμα με τον Αντώνη Σαμαρά”
Στέλιος Πέτσας: Μια μέρα μετά την απουσία του Αντώνη Σαμαρά από τη Βουλή και την τροπολογία για το ποδόσφαιρο, ο εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης κλήθηκε να απαντήσει στο αν ο βουλευτής κλήθηκε από το κόμμα του για να δώσει εξηγήσεις.

Στέλιος Πέτσας: Ο εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης καλεσμένος της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη “Καλημέρα Ελλάδα” κλήθηκε να σχολιάσει την απουσία του Αντώνη Σαμαρά από τη χθεσινή τροπολογία για το ποδόσφαιρο, η οποία πέρασε από τη Βουλή με 156 βουλευτές. Οι δηλώσεις του Στέλιου Πέτσα κυμάνθηκαν στο ίδιο μήκος κύματος με τη θέση του ίδιου του βουλευτή, με τις δύο πλευρές να τονίζουν πως ουδέποτε το κόμμα κάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά να δώσει εξηγήσεις για την απουσία του.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και ο γ.γ. της κυβέρνησης τηλεφώνησαν στον κ. Σαμαρά, ο οποίος δεν απάντησε και περίμεναν να επιστρέψει τις κλήσεις. Οταν ο πρώην πρωθυπουργός επικοινώνησε μαζί τους τους είπε ότι απουσίαζε για προσωπικούς λόγους και ο Στέλιος Πέτσας ξεκαθάρισε ότι δεν ζητήθηκαν εξηγήσεις. Σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν για την απουσία του Αντώνη Σαμαρά ο κ. Πέτσας τόνισες ότι «δεν έχουν βάση». «Θα ήθελα να μην έχουμε συζήτηση για το θέμα, δεν υπήρχε. Δεν υπήρχε ποτέ θέμα για να υφίσταται», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Δεν έδωσε εξηγήσεις ο Σαμαράς

Το ΑΠΕ ΜΠΕ επικοινώνησε με τους συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, οι οποίοι ξεκαθάρισαν ότι: «o κ. Αντώνης Σαμαράς ούτε έδωσε εξηγήσεις, ούτε του ζητήθηκαν, ούτε θα μπορούσαν να του έχουν ζητηθεί». Με αυτό τον τρόπο διαψεύστηκε ό,τι είχε γίνει γνωστό νωρίτερα.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αντώνης Σαμαράς απουσιάζει από ψηφοφορία στη Βουλή. Πρόκειται, συγκεκριμένα, για τη δεύτερη κρίσιμη ψηφοφορία από την οποία απουσίαζε ο πρώην πρωθυπουργός, καθώς έλειπε σε προγραμματισμένο, όπως είχε δηλώσει, ταξίδι στο εξωτερικό κατά την ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, Αικατερίνης Σακελλαροπούλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments