Αθλητισμός

Ζοάο Καρβάλιο Ολυμπιακός: Προτιμάει να παραμείνει στην Αγγλία ο Πορτογάλος

Ζοάο Καρβάλιο Ολυμπιακός: Προτιμάει να παραμείνει στην Αγγλία ο Πορτογάλος
Ζοάο Καρβάλιο Ολυμπιακός: Ο Πορτογάλος χαφ επιθυμεί να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ

Ζοάο Καρβάλιο Ολυμπιακός: Ο Πορτογάλος επιτελικός χαφ της Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στα υπόψιν του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι αναζητούν λύσεις για την ενίσχυση της ομάδος, καθώς η συνέχεια είναι αρκετά δύσκολη, καθώς ο Ολυμπιακός βρίσκεται μέσα σε τρεις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League).

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ευχαριστημένος με το ρόστερ που έχει στα χέρια του, αλλά με τις αποχωρήσεις των τελευταίων ημερών ο Πορτογάλος θα ήθελε μία ή δύο προσθήκες ιδιαίτερα στο χώρο του κέντρου και των εξτρέμ. Μία από τις περιπτώσεις που μπορεί να βοηθήσει στις θέσεις της μεσαίας γραμμής είναι ο Ζοάο Καρβάλιο.

Ο Πορτογάλος χαφ αγωνίζεται στην Νότιγχαμ Φόρεστ, έχοντας φέτος 19 συμμετοχές και ένα γκολ. Τον τελευταίο καιρό ο έμπειρος χαφ κερδίζει όλο και περισσότερους πόντους, σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα δύσκολα θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο Ζοάο Καρβάλιο είναι αρνητικός στο να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Μάλιστα ο Πορτογάλος δεν θέλει να μετακομίσει ούτε στην Τουρκία που υπάρχει ενδιαφέρον από την Τραμπζονσπόρ. Επιθυμία του είναι να παραμείνει στη Νότιγχαμ Φόρεστ και την Αγγλία. Όμως στη μέση υπάρχει και ο μάνατζέρ του. Και δεν είναι κάποιος τυχαίος αλλά ο Ζόρζε Μέντες, ο οποίος μπορεί ανά πάσα στιγμή να πείσει τον Καρβάλιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments