Ελλάδα

Πάτρα επίθεση: Επιτέθηκε σε γυναίκα αστυνομικό μέσα στο αστυνομικό τμήμα

Πάτρα επίθεση: Επιτέθηκε σε γυναίκα αστυνομικό μέσα στο αστυνομικό τμήμα
Πάτρα επίθεση: Τραυματισμός γυναικάς αστυνομικού από αλλοδαπό που πήγε να παρουσιαστεί και ενημερώθηκε από αστυνομικό της Υπηρεσίας ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 34χρονος αλλοδαπός. Ο 34χρονος μετέβη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών προκειμένου να παρουσιαστεί σύμφωνα με διάταξη του Πρωτοδικείου Αθηνών.  Ενημερώθηκε όμως από αστυνομικό της Υπηρεσίας ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης (8) ετών και χρηματική ποινή (10.000) για ναρκωτικά.

Τότε ο αλλοδαπός βγήκε εκτός έλεγχου και επιτέθηκε στην ένστολη τραυματίζοντας της στον ώμο.  Αμέσως μετά το έβαλε στα πόδια για να μην συλληφθεί. Καταδιώχθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη για αντίσταση, πρόκληση σωματικής βλάβης και απόπειρα απόδρασης, όρισε δικάσιμο και διέταξε τον εγκλεισμό του στις φυλακές Αγίου Στεφάνου για να εκτίσει την ποινή του.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments