Ελλάδα

Πύργος Μαθήτρια: Λιποθύμησε από την πείνα – Η συγκλονιστική επιστολή των γονέων

Πύργος Μαθήτρια: Λιποθύμησε από την πείνα – Η συγκλονιστική επιστολή των γονέων
Πύργος Μαθήτρια: Μια μαθήτρια γυμνασίου κατέρρευσε καθώς η οικογένεια της δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να της παρέχει φαγητό.

Πύργος Μαθήτρια: Μπορεί θεωρητικά να έχουμε βγει από την κρίση, αλλά πολλές οικογένειες εξακολουθούν να έχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι μια οικογένεια στον Πύργο. Πριν λίγες ημέρες μια μαθήτρια λιποθύμησε στη μέση του δρόμου και όλοι προσπαθούσαν να καταλάβουν το γιατί. Κάποιοι πίστεψαν ότι είναι μια αδυναμία του οργανισμού της.

Ωστόσο όπως έγινε γνωστό ότι το λιποθυμικό επεισόδιο οφείλεται στην πείνα. Σύμφωνα με το Patrisnews.gr οι γονείς της μαθήτριας γυμνασίου έδωσαν ό,τι χρήματα είχαν για να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ ενός μισοτελειωμένου σπιτιού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το κορίτσι να μην έχει φάει, έμεινε νηστικό, δεν αντέξει και λύγισε.

Η επιστολή των γονέων της μαθήτριας

«Είναι απαράδεκτο να είμαστε στην οικογένεια και οι δυο γονείς άνεργοι και να πληρώνουμε ΕΝΦΙΑ για την πρώτη κατοικία που έχουμε και να είναι ημιτελής και άλλους φόρους που δεν μας αναλογούν», αναφέρεται στην επιστολή των γονέων του κοριτσιού που δημοσιεύει το Patrisnews.gr. Η αξιοπρέπειά τους δεν του αφήνει να αποκαλύψουν την ταυτότητα τους, γιατί όπως λένε, δεν θέλουν ελεημοσύνη αλλά δικαιοσύνη από το κράτος.

“Δεν πάει άλλο, έχουν σπάσει τα νεύρα μας, ξεφτιλιστήκαμε ακόμα και στα παιδιά μας που δεν μπορούμε ούτε τα απαραίτητα να τους προσφέρουμε. Για το λόγο αυτό ζητάμε να κάνετε μια υπηρεσία αλληλεγγύης για να εξετάσει τους ανέργους που έχουν μόνιμη κατοικία να μην πληρώνουν και να μην τους βάζουν στην ίδια μοίρα με τα κοράκια που εκμεταλλεύονται και παίρνουν νοίκια από τα σπίτια που έχουν” καταλήγει η επιστολή του άνεργου πατέρα.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments