Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η εκτόξευση του Τσιμίκα επισπεύδει τη διαδικασία ενίσχυσης

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η εκτόξευση του Τσιμίκα επισπεύδει τη διαδικασία ενίσχυσης
Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι "Ερυθρόλευκοι" γνωρίζοντας πως η διατήρηση του Κωνσταντίνου Τσιμίκα το καλοκαίρι θα είναι μια δύσκολη υπόθεση κινούνται ήδη στην αναζήτηση νέου ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ολυμπιακός μεταγραφές: Το καλοκαίρι αναμένεται να φέρει νέες αλλαγές στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα για τους Πειραιώτες. Τη περασμένη σεζόν το αριστερό άκρο της άμυνας των “Ερυθρόλευκων” κάλυψε με επιτυχία ο Λεονάρντο Κούτρης, ωστόσο το καλοκαίρι τη θέση του στο βασικό σχήμα με εντολή Πέδρο Μαρτίνς κατοχύρωσε ο ταλαντούχος Κωνσταντίνος Τσιμίκας.

Ο νεαρός αμυντικός άρπαξε από τα μαλλιά τις ευκαιρίες που του δόθηκαν από τον Πορτογάλο τεχνικό και με αλματώδη βήματα κατάφερε να εκτοξεύσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο καθιερώνοντας παράλληλα τη παρουσία του στα βασικά πλάνα του προπονητή του. Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, το όνομά του βρέθηκε στο στόχαστρο της Νάπολι, με τους “Παρτενοπέι” να… αγγίζουν τον παίκτη αλλά τελικά να μην τον κάνουν δικό τους.

Η εκτόξευση του Έλληνα αμυντικού δεδομένα θα επαναφέρει το ενδιαφέρον των Ιταλών το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον Ολυμπιακό τότε να καλείται να έχει έτοιμο το πλάνο της αντικατάστασης του Τσιμίκα με μια έτοιμη λύση. Σε αυτό το πλάνο στον Πειραιά φαίνεται πως ήδη ξεκινούν οι εργασίες. Οι πληροφορίες του sportime.gr μάλιστα αναφέρουν πως οι “Ερυθρόλευκοι” έχουν ξεκινήσει ήδη επαφές αναζητώντας τον “εκλεκτό” με την αγορά της Γαλλίας να έχει πιθανότατα αυτό που επιθυμούν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments