Διεθνή

Κόμπι Μπράιαντ: Η σύζυγος του συγκινεί στο twitter

Κόμπι Μπράιαντ: Η σύζυγος του συγκινεί στο twitter
Κόμπι Μπράιαντ: Η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα, προσπαθεί να ξεπεράσει το θάνατο του συζύγου της και της κόρης της και ευχαριστεί όλο τον κόσμο για τις προσευχές του στο twitter.

Κόμπι Μπράιαντ: Πριν λίγες μέρες η Βανέσα Μπράιαντ, είδε τον σύζυγο της και την 13χρονη κόρη της να χάνουν τη ζωή τους στο πασίγνωστο πλέον δυστύχημα με το ιδιωτικό ελικόπτερο. Η σύζυγος του Κόμπι προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και να είναι δυνατή για τις κόρες της, αλλά παράλληλα βρίσκει το κουράγιο να στέλνει μηνύματα μέσω twitter.

Η Βανέσα Μπράιαντ ανάρτησε μια φωτογραφία με τον εκλιπόντα σύζυγό της και έγραψε χαρακτηριστικά: «να απολαμβάνετε κάθε δευτερόλεπτο δίπλα στα αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί δεν γνωρίζετε πότε θα φύγουν από αυτό τον κόσμο».

Λίγο νωρίτερα είχε εκφράσει την απεριόριστη ευγνωμοσύνη της για όλη την στήριξη του κόσμου γράφοντας: «Τα κορίτσια μου κι εγώ ευγνωμονούμε τα εκατομμύρια ανθρώπων που μας έχουν εκφράσει την συμπαράσταση και αγάπη τους σε αυτή την τραγική στιγμή. Σας ευχαριστούμε για τις προσευχές σας. Φυσικά και τις έχουμε ανάγκη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments