Ελλάδα

Πάτρα νεκρός: Εντοπίστηκε πτώμα άνδρα στο κάστρο του Ρίου

Πάτρα νεκρός: Εντοπίστηκε πτώμα άνδρα στο κάστρο του Ρίου
Πάτρα νεκρός: Μάρτυρες μιας αποτρόπαιας εικόνας έγιναν οι αρχές, με την αστυνομία να εντοπίζει πτώμα άνδρα κάτω από τη γέφυρα στο κάστρο του Ρίου.

Πάτρα νεκρός: Την εικόνα εντός πτώματος εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές της Πάτρας στο κάστρο του Ρίου. Η εγκληματικότητα στον νομό Αχαΐας βασιλεύει, με τα σενάρια μετά την εύρεση του νεκρού άνδρα να συγκλίνουν σε εγκληματική ενέργεια, με το πτώμα να πετιέται σε σημείο που οι δράστες γνώριζαν πως είναι σχετικά δύσκολο να εντοπιστεί.

Ο εντοπισμός του πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης, με τις αρχές να βρίσκουν το πτώμα κάτω από το γεφυράκι στο κάστρο του Ρίου. Στο σημείο κατέφθασαν άνθρωποι του ΕΚΑΒ οι οποίοι κλήθηκαν στο χώρο έπειτα από εντολή του Λιμενικού. Το πτώμα μετά την περισυλλογή του μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου, εκεί όπου αναμένεται τις επόμενες ώρες να πραγματοποιηθεί νεκροψία προκειμένου να ταυτοποιηθεί.

Οι αστυνομικές αρχές από τη στιγμή του εντοπισμού του πτώματος ξεκίνησαν έρευνα προκειμένου να διαλευκάνουν την υπόθεση, η οποία γεννά πολλά ερωτηματικά. Τα σενάρια θέλουν είτε ο άνδρας να ξεβράστηκε στο γεφυράκι έχοντας χάσει τη ζωή του εδώ και καιρό πιθανότατα στη θάλασσα είτε για δολοφονία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments