Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης – Πάολο Τζεντιλόνι: Ο πρωθυπουργός έκανε tweet για τη συνάντηση τους

Κυριάκος Μητσοτάκης – Πάολο Τζεντιλόνι: Ο πρωθυπουργός έκανε tweet για τη συνάντηση τους
Κυριάκος Μητσοτάκης - Πάολο Τζεντιλόνι: Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και ο πρωθυπουργός έκανε ανάρτηση στο twitter.

Κυριάκος Μητσοτάκης – Πάολο Τζεντιλόνι: Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον επίτροπο Οικονομίας της Κομισιόν και συζήτησαν για την ελληνική οικονομία και συγκεκριμένα για το πρωτογενές πλεόνασμα. Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τον Πάολο Τζεντιλόνι για τα καλά του λόγια όσον αφορά την ελληνική οικονομία, ενώ παράλληλα ο επίτροπος Οικονομίας δήλωσε ότι η Κομισιόν είναι ανοιχτή σε συζήτηση για μείωση στόχων πρωτογενούς πλεονάσματος.

Η ανάρτηση στο twitter

Αργότερα, ο πρωθυπουργός θέλησε να αφήσει ένα σχόλιο για τη συνάντηση αυτή και επέλεξε να το κάνει στα social media. «Η ελληνική οικονομία έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο τους τελευταίους 7 μήνες. Χαίρομαι που ο αρμόδιος Επίτροπος της ΕΕ @PaoloGentiloni εξέφρασε τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην προσπάθειά μας για μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων από το 2021», αναφέρει ο πρωθυπουργός, Κυρ. Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο twitter.

Δείτε την ανάρτηση:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments