Πολιτική

Πάνος Καμμένος Ερντογάν: “Εμείς θα τιμάμε τα Ίμια και εσείς θα κάθεστε σαν κότες”

Πάνος Καμμένος Ερντογάν: “Εμείς θα τιμάμε τα Ίμια και εσείς θα κάθεστε σαν κότες”
Πάνος Καμμένος Ερντογάν: Ο πρώην υπουργός Άμυνας εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον Τούρκο Πρόεδρο απαντώντας στις χθεσινές του δηλώσεις για την επέτειο των Ιμίων.

Πάνος Καμμένος Ερντογάν: Επίθεση μέσω των προσωπικών του μέσων δικτύωσης εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος στον Τούρκο Πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Πάνος Καμμένος απάντησε με τον ίδιο τρόπο στις χθεσινές προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου για την επέτειο των Ιμίων, τονίζοντας του πως οι Έλληνες θα τιμούν πάντα με τον δικό τους τρόπο το ιστορικό γεγονός.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καμμένος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό που συνοδευόταν από μία φωτογραφία από το ταξίδι του με ελικόπτερο στην περιοχή, όπου είχε πετάξει και στεφάνι: “Εμείς θα τιμάμε τους Ήρωες μας στα Ελληνικά ΙΜΙΑ και εσείς όπως πάντα Ερτογάν θα κάθεστε σαν κότες”.

Αναλυτικά οι προκλητικές δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

«Το χρώμα της σημαίας μας είναι στο χρώμα του αίματος των μαρτύρων μας. Αυτό (το σχίσιμο της σημαίας) είναι κάτι που δείχνει την αναιμία του (Λαγού). Εμείς δεν σχίζουμε σαν τον πολιτικό τη σημαία ενός κράτους, ενός έθνους. Δεν είμαστε από αυτούς που επιδιώκουν ένα αποτέλεσμα με μια τέτοια ανηθικότητα, τέτοια αγένεια. Εμείς απαντούμε πολύ διαφορετικά. Δίνουμε την απάντηση μέσω πολιτικής, μέσω του στρατιωτικού μας αγώνα, της οικονομίας, του εμπορίου, του τουρισμού.

Για παράδειγμα φέτος δεν υπήρξε κρίση στα Ίμια. Γιατί; Λόγω της στάσης που επεδείξαμε εκεί. Είχαμε πει πως εάν γίνει μια κίνηση στα Ίμια, όπως γινόταν προηγουμένως, η απάντησή μας θα είναι διαφορετική. Αλλά αν η Ελλάδα δεν κάνει κάτι στα Ίμια, θα δείτε ότι κι εμείς δεν θα κάνουμε κάτι. Ο Υπουργός Άμυνάς μου σήμερα, κατά πάσα πιθανότητα, θα τηλεφωνήσει στον Υπουργό Άμυνας της Ελλάδας, για να τον ευχαριστήσει. Για να συνεχιστεί αυτή η διαδικασία και στα Ίμια και στα άλλα νησιά, όπως έγινε φέτος. Αυτό είναι που πρέπει να γίνει. Αλλά είναι μία πολύ σοβαρή ανηθικότητα, ένα ατιμωτικό γεγονός στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Δεν τον βλέπω ως Ελλάδα. Το βλέπω μόνο ως δική του ανηθικότητα. Συνεπώς, δεν χρειάζεται να δοθεί άλλος χρόνος σε αυτό το γεγονός».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments