Lifestyle

Κάτια Δανδουλάκη The 2night Show: Ποιο είναι το σπόιλερ που έκανε η ηθοποιός για τις “Άγριες Μέλισσες”

Κάτια Δανδουλάκη The 2night Show: Ποιο είναι το σπόιλερ που έκανε η ηθοποιός για τις “Άγριες Μέλισσες”
Κάτια Δανδουλάκη The 2night Show: Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η δημοφιλής ηθοποιός, η οποία μίλησε για όλα, μεταξύ άλλων για τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά "Άγριες Μέλισσες".

Κάτια Δανδουλάκη The 2night Show: Καλεσμένη στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η γνωστή ηθοποιός, Κάτια Δανδουλάκη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για το ρόλο της στην επιτυχημένη τηλεοπτική παραγωγή”Άγριες Μέλισσες”. Συγκεκριμένα δήλωσε η ηθοποιός για τον ρόλο της: “Μακάρι να ερωτευτεί η Ανέτ”.

Ωστόσο σε σχετική ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου  απάντησε: “Με τον Νέστορα είμαστε φίλοι”, υποδηλώνοντας πως δεν θα υπάρξει κάτι μεταξύ τους. Επιπλέον, η δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε ότι “Η Ανέτ αντιδρά όπως θα αντιδρούσε η Κάτια”, ενώ αποκάλυψε ως σπόιλερ ότι “Θα βασανιστούμε πολύ με αβέβαιο αποτέλεσμα”, στη σχέση της με τον Δούκα. Παράλληλα για τον ρόλο της Μυρσίνης σχολίασε:”Μου είναι και οι τρεις αξιολάτρευτες”, είπε για τις πρωταγωνίστριες της σειράς.”

Αμέσως μετά, αναφέρθηκε σε μία ιστορία από τα παιδικά της χρόνια και την τιμωρία που την έβαλε η μητέρα της όταν έκανε μία αταξία.”Η μαμά μου μου έμαθε να έχω όρια. Δεν έχω πατήσει ποτέ τα όρια του άλλου, γι΄αυτό δεν ανέχομαι ποτέ να πατήσουν τα δικά μου.Ήμουν ένα παιδί φορτωμένο με ευθύνες, ίσως αν έκανα ένα παιδί να μην το φόρτωνα με τόσες. Κυνηγούσα και την επιτυχία και την ευτυχία, ενώ για μένα η προσωπική ευτυχία ήταν να αγαπήσω πολύ να με αγαπήσει πολύ ένας άνθρωπος”, πρόσθεσε η αγαπημένη ηθοποιός.

“Μου έχουν συμβεί ωραιότατες αποτυχίες”

“Μου έχουν συμβεί ωραιότατες αποτυχίες”, παραδέχτηκε η Κάτια Δανδουλάκη με παράδειγμα την παράσταση “Το παιχνίδι των θεών”. Ωστόσο συνέχισε: “Δεν διαλύω δουλειές, την τηλεόραση τη λάτρεψα διπλά γιατί με αντάμειψε. Αν ξαναγεννιόμουν θα ήθελα να κάνω μόνο κινηματογράφο, τονίζοντας ότι θα το έκανε για να ζήσει μεγάλες περιπέτειες. Στο μεταξύ, η ίδια δήλωσε ότι δεν σκέφτηκε ποτέ να σταματήσει.“Θα κουραζόμουν αν σταματούσα, θα κουραζόταν η ψυχή μου, είπε με απόλυτη ειλικρίνεια η ηθοποιός. Τέλος για την προσωπική της ζωή δήλωσε:”Μπορώ μόνη μου να περάσω πολύ καλά. Μου λείπει ο Μάριος, δεν μου έχει λείψει η συντροφικότητα”, εξομολογήθηκε για τον άνδρα της ζωής της, Μάριο Πλωρίτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments