Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης για Άρη Πορτοσάλτε: “Ανθρωπάκια νομίζουν ότι θα φοβίσουν, πλανώνται, Άρη μαζί σου”

Άδωνις Γεωργιάδης για Άρη Πορτοσάλτε: “Ανθρωπάκια νομίζουν ότι θα φοβίσουν, πλανώνται, Άρη μαζί σου”
Άδωνις Γεωργιάδης για Άρη Πορτοσάλτε: Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων έσπευσε να σχολιάσει το περιστατικό και να δηλώσει την στήριξή του στον δημοσιογράφο.

Άδωνις Γεωργιάδης για Άρη Πορτοσάλτε: Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε, γεγονός που αποδεικνύεται και από τη στήριξη του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη έπειτα από σχετική ανάρτηση του στο Twitter. Ειδικότερα η πολυκατοικία στην οποία μένει ο γνωστός δημοσιογράφος, έγινε στόχος επίθεσης  στις 6 Φεβρουαρίου από την αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας, οι οποίοι πέταξαν φυλλάδια και έγραψαν συνθήματα στην είσοδο της πολυκατοικίας του, με τα πολιτικά πρόσωπα να εκφράζουν την υποστήριξή τους στο δημοσιογράφο.

Συγκεκριμένα αναφέρει ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter:“Ανθρωπάκια νομίζουν ότι θα φοβίσουν τον @ArisPortosalte με αυτές τις χυδαιότητες. Πλανώνται! Μας κάνουν όλους μας πιο δυνατούς. Άρη μαζί σου!” Eπίσης και ο Στέλιος Πέτσας έσπευσε να καταδικάσει το συμβάν. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας έγραψε χαρακτηριστικά: «Η φασιστική επίθεση στο σπίτι του @ArisPortosalte είναι επίθεση σε όλα όσα θέλουμε να προστατεύσουμε», ενώ πρόσθεσε ο Στέλιος Πέτσας: «Είναι επίθεση στην ελευθερία της έκφρασης. Είναι επίθεση στη Δημοκρατία. Καταδικάζουμε τις επιθέσεις αυτές. Όλοι;».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments