Lifestyle

Μαριάννα Λάτση Όσκαρ 2020: Η επιχειρηματίας έλαμπε στο κόκκινο χαλί [pic]

Μαριάννα Λάτση Όσκαρ 2020: Η επιχειρηματίας έλαμπε στο κόκκινο χαλί [pic]
Μαριάννα Λάτση Όσκαρ 2020: H γνωστή επιχειρηματίας παρακολούθησε τη μαγευτική βραδιά της 92ης απονομής των Όσκαρ στο Dolby Theater, απαστράπτουσα μέσα στο υπέροχό της φόρεμα.

Μαριάννα Λάτση Όσκαρ 2020: Η γνωστή επιχειρηματίας βρέθηκε στην τελετή των Όσκαρ 2020 συντροφιά με τον γιο της Φίλιππο, για να παρακολουθήσουν από κοντά τη λαμπερή εκδήλωση. Ειδικότερα, η κ. Λάτση ταξίδεψε μέχρι το μακρινό Λος Άντζελες για να βρεθεί στο Dolby Theatre και να απολαύσουν την μαγευτική βραδιά των Όσκαρ, ενώ φωτογραφήθηκε απαστράπτουσα στο κόκκινο χαλί, φορώντας μια υπέροχη τουαλέτα, δημιουργία του γνωστού σχεδιαστή Βρεττού Βρεττάκου.

Πιο συγκεκριμένα, η υπεροχή δημιουργία του γνωστού Έλληνα σχεδιαστή αποτελείται από 750.000 κρύσταλλα Swarovski και ήταν ειδικά σχεδιασμένη για την τελετή απονομής των φετινών Όσκαρ, αγκαλιάζοντας την  τέλεια σιλουέτα της κ. Λάτση, ενώ ο γιος της  Φίλιππος ήταν κομψός με το μαύρο του κοστούμι. Μαμά και γιος πόζαραν ευδιάθετοι στο κόκκινο χαλί, ενώ ο ίδιος ο σχεδιαστής ανέβασε μια φωτογραφία της  κ. Λάτση και του Φίλιππου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας γνωστή το φόρεμα – υπερπαραγωγή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments