Οικονομία

AEGEAN: Παρουσιάστηκαν τα νέα αεροπλάνα και το σήμα της εταιρείας

AEGEAN: Παρουσιάστηκαν τα νέα αεροπλάνα και το σήμα της εταιρείας
AEGEAN: Νέα αεροπλάνα και νέο σήμα για την Aegean Airlines.

AEGEAN: Σε μια νέα εποχή περνά η AEGEAN, η οποία παρουσίασε σήμερα το μεσημέρι τα τρία νέα της αεροσκάφη, μαζί με το νέο της σήμα. Μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού η εταιρεία θα έχει παραλάβει συνολικά έξι νέα αεροπλάνα. Στην τελετή παραλαβής των πρώτων τριών νέων αεροσκαφών από συνολικά 46 Airbus, στην Τεχνική βάση της AEGEAN (Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών) έδωσε το “παρών” και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό. Στη διάρκεια της τελετής, ένα εντυπωσιακό βίντεο παρουσίασης προβλήθηκε σε ένα μεγάλο video wall.

Μετά τις ομιλίες του Διευθύνοντα Συμβούλου, Δημήτρη Γερογιάννη, και του προέδρου, Ευτύχιου Βασιλάκη και όταν η προβολή του βίντεο ολοκληρώθηκε, το video wall απομακρύνθηκε και εμφανίστηκε ακριβώς από πίσω το νέο αεροπλάνο.

“Για την AEGEAN η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί το πέρασμα σε μία νέα εποχή. Μία αφετηρία εξέλιξης και ανάπτυξης σε όλους τους τομείς. Ένα μεγάλο βήμα για περισσότερα για την AEGEAN και θέλουμε να πιστεύουμε και για τη xώρα. Σήμερα η ιστορία μας συναντά το μέλλον μας και γίνεται ισχυρό εφόδιο για ακόμη μεγαλύτερη εξέλιξη και ανάπτυξη. Είμαι υπερήφανος γιατί σήμερα ξεκινά ένας νέος κύκλος δημιουργίας νέων υπηρεσιών, με ακόμα περισσότερη καινοτομία, για εσάς τους επιβάτες μας” τόνισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Βασιλάκης.

“H AEGEAN συνδυάζει το όραμα με το ρεαλισμό, ενώ πετάει στους αιθέρες αποδεικνύει ότι πατάει σταθερά και στη γη. Είναι κάτι που χρειάζεται η χώρα, ειδικά από τις ελληνικές επιχειρήσεις. Ως κυβέρνηση θα στηρίξουμε κάθε τολμηρή πρωτοβουλία και θα προικοδοτήσουμε τη χώρα με υποδομές και δίκτυα αιχμής, που θα διευκολύνουν παρόμοια εγχειρήματα» σημείωσε με τη σειρά του ο πρωθυπουργός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments