Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Λαμία: Έξαλλος ο Μάρτινς στο ημίχρονο

Ολυμπιακός – Λαμία: Έξαλλος ο Μάρτινς στο ημίχρονο
Ολυμπιακός - Λαμία: Ο προπονητής του Ολυμπιακού ήταν "τρελαμένος" με τους παίκτες του στη χθεσινή αναμέτρηση του Κυπέλλου.

Ολυμπιακός – Λαμία: Οι Ερυθρόλευκοι κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, νικώντας 3-2 τη Λαμία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Όμως ο Ολυμπιακός παρουσίασε ένα πολύ κακό αγωνιστικό πρόσωπο στο πρώτο μέρος της ρεβάνς με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Οι Πειραιώτες πήγαν στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ με 1-0, χωρίς να έχουν δημιουργήσει αξιόλογες ευκαιρίες ευκαιρίες, με εξαίρεση τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Χασάν. Μάλιστα οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν εγκλωβισμένοι από τη Λαμία και δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους για να απειλήσουν.

Ο Πέδρο Μάρτινς είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες τους, και τους τα έψαλε κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας. Ενδεικτικό είναι άλλωστε το γεγονός ότι με την έναρξη του 2ου μέρους έκανε δύο αλλαγές, αποσύροντας τους Λοβέρα, Μασούρα, για να μπουν οι Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί. Ευτυχώς για τον Ολυμπιακό οι φωνές του Πορτογάλου έπιασαν τόπο και οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ και να προκριθούν στους “4” του Κυπέλλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments