Διεθνή

Ινδία έκρηξη: Βόμβες “έσκασαν” εντός δικαστηρίου – Πολλοί τραυματίες

Ινδία έκρηξη: Βόμβες “έσκασαν” εντός δικαστηρίου – Πολλοί τραυματίες
Ινδία έκρηξη: Παραλίγο μακελειό σε δικαστική αίθουσα της πόλης Λάκναου, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες εντός του χώρου εξερράγησαν βόμβες αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός.

Ινδία έκρηξη: Παραλίγο αιματοκύλισμα σε δικαστική αίθουσα της πόλης Λάκναου της Ινδίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μια διαμάχη δικηγόρων προκάλεσε την ισχυρή έκρηξη εντός του δικαστικού μεγάρου, αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός εντός του χώρου. Η έκρηξη έγινε αισθητή σε μεγάλη ακτίνα της περιοχής ωστόσο για καλή τύχη οι πληροφορίες δεν αναφέρουν νεκρούς.

Μια διαμάχη δικηγόρων έμελλε να προκαλέσει αντεγκλήσεις, οι οποίες κάτω από άγνωστες συνθήκες εκτός από τις λογομαχίες προκάλεσε την έκρηξη βόμβας εντός του χώρου του δικαστικού μεγάρου. Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από έκρηξη σε δικαστήριο της πόλης Λάκναου στην Ινδία την Πέμπτη, όπως αναφέρουν οι Times of India. Η έκρηξη σημειώθηκε κοντά στο γραφείο ανακριτή, σύμφωνα με δικηγόρο που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό.

Μετά την έκρηξη στο σημείο συγκεντρώθηκαν οργισμένοι δικηγόροι που διαμαρτύρονταν. Όπως αναφέρουν οι αστυνομικές αρχές στον χώρο εκτός από τη βόμβα που “έσκασε” βρέθηκαν ακόμη τρεις, οι οποίες αν είχαν πυροδοτηθεί θα προκαλούσαν μεγάλο αιματοκύλισμα εντός του χώρου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments