Αθλητισμός

Γιαννακόπουλος – Αλαφούζος: Συνάντηση για τον Βοτανικό και τις μετοχές τις ΠΑΕ

Γιαννακόπουλος – Αλαφούζος: Συνάντηση για τον Βοτανικό και τις μετοχές τις ΠΑΕ
Γιαννακόπουλος - Αλαφούζος: Οι δυο άνδρες συναντήθηκαν και μίλησαν για το μέλλον του συλλόγου.

Γιαννακόπουλος – Αλαφούζος: Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ, έχει προσπαθήσει αρκετές φορές να “μπει” και στην ΠΑΕ, αποκτώντας μετοχές. Όμως οι ενέργειες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου δεν προχώρησαν, με αποτέλεσμα δημιουργηθούν άσχημες σχέσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Όλα αυτά όμως φαίνεται πως ανήκουν στον παρελθόν. Με πρωτοβουλία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου οι σχέσεις των δυο ανδρών έχουν αποκατασταθεί. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Γιάννη Αλαφούζο και σύμφωνα με δημοσιεύματα ακολούθησε και κουβέντα από κοντά. Αυτή η συνάντηση έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ένα από τα θέματα συζήτησαν οι δύο άνδρες ήταν το γηπεδικό. Οι δυο πλευρές φέρονται να συζήτησαν για το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός στο γήπεδο της Λεωφόρου. Συζητήθηκε το ζήτημα του Βοτανικού με τους δύο άνδρες να μιλούν για το πώς θα μπορούσε να γίνει η διπλή ανάπλαση. Η επιστροφή στη Λεωφόρο θα γίνει μόνο όταν προχωρήσει η περίπτωση του Βοτανικού, και το νέο γήπεδο μπει στην τελική του ευθεία.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Open, οι Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Γιαννακόπουλος συζήτησαν και για τις μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Όπως ειπώθηκε, ο Αλαφούζος συζητάει να παραχωρήσει το 100% των μετοχών του, αλλά και το 50%. Οι δύο ανδρες αναμένεται να μιλήσουν ξανά κάτι που κρίνεται θετικό καθώς είχε προηγηθεί ένα χρονικό διάστημα στο οποίο οι σχέσεις των δύο δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments