Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Φουλάρει για το ντέρμπι ο “δικέφαλος”

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Φουλάρει για το ντέρμπι ο “δικέφαλος”
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Από σήμερα στον ΠΑΟΚ σκέφτονται μόνο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αφού με νίκη θα πάρουν προβάδισμα για τα playoff.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Από σήμερα ξεκινάει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Το παιχνίδι αυτό θα κρίνει πολλά παραπάνω από ένα απλό “τρίποντο”, αφού θα παίξει μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία με την οποία θα μπει ο νικητής στα playoff. Η σημασία σίγουρα όμως δεν είναι μόνο ψυχολογική αλλά και βαθμολογική, αφού οι δύο διεκδικητές βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής.

Η ΠΑΕ έχει ζητήσει ξεκάθαρα από τους φιλάθλους της να έχουν υποδειγματική συμπεριφορά.

Το θέμα είναι να μη συμβεί το παραμικρό εκτός γηπέδου, ώστε να μπορέσει η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα να προσπαθήσει να φτάσει στο πολυπόθητο αποτέλεσμα. Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ο Πορτογάλος έχει ως οδηγό τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος.

Για άλλο ένα παιχνίδι φαίνεται ότι οι παίκτες που θα αποτελέσουν τα βαρόμετρα για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ θα είναι οι Μπίσεσβαρ, Πέλκας και Λημνιός, αφού ο ΠΑΟΚ θα επιχειρήσει να “χτυπήσει” στις αντεπιθέσεις τον Ολυμπιακό και την ίδια στιγμή να δώσει το δικό του ρυθμό στο ματς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments