Αθλητισμός

ΠΑΟΚ Ολυμπιακός: Την τελευταία στιγμή η απόφαση Μαρινάκη να βρεθεί στη Τούμπα

ΠΑΟΚ Ολυμπιακός: Την τελευταία στιγμή η απόφαση Μαρινάκη να βρεθεί στη Τούμπα
ΠΑΟΚ Ολυμπιακός: Ο ισχυρός άνδρας των "Ερυθρόλευκων" αναμένεται να αποφασίσει κυριολεκτικά τη τελευταία στιγμή για το αν θα παρακολουθήσει από κοντά τη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας του στο γήπεδο της Τούμπας.

ΠΑΟΚ Ολυμπιακός: Λίγες ώρες πριν τη σέντρα του μεγάλου ντέρμπι αναμένεται να αποφασίσει ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού για το αν θα βρεθεί στα επίσημα του γηπέδου της Τούμπας ή όχι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ βρίσκεται ακόμη σε σκέψεις για το αν θα δώσει το παρών στη Θεσσαλονίκη και στο γήπεδο της Τούμπας στηρίζοντας από κοντά τη προσπάθεια της ομάδας του στη δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” υποδέχεται στις 19:30 τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης πιθανότατα να δώσει το παρών στο ντέρμπι, ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση.

Η αναμέτρηση αναμφίβολα κλέβει τη παράσταση με τις δύο ομάδες να επιζητούν τη νίκη προκειμένου να αποκτήσουν το καλύτερο δυνατό προβάδισμα για τη διαδικασία των πλέι οφς, η οποία ακολουθεί με τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και ουσιαστικά θα κρίνει και τον τελικό νικητή.

Αμφότεροι οι προπονητές αναμένεται να παρατάξουν τις ομάδες τους με όλα τα διαθέσιμα όπλα τους, με τον φίλαθλο κόσμο να περιμένει μια σκληρή μάχη, η οποία πιθανότατα να κριθεί στις λεπτομέρειες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments