Ελλάδα

Εμπρησμοί αυτοκινήτων στην Αθήνα: Έκαψαν οχήματα σε Σταδίου και Πειραιώς

Εμπρησμοί αυτοκινήτων στην Αθήνα: Έκαψαν οχήματα σε Σταδίου και Πειραιώς
Εμπρησμοί αυτοκινήτων στην Αθήνα: Νέοι εμπρησμοί αυτοκινήτων έγιναν τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας.

Εμπρησμοί αυτοκινήτων στην Αθήνα: Δύο νέοι εμπρησμοί αυτοκινήτων έγιναν τα ξημερώματα της Δευτέρας και μάλιστα αμφότεροι στο κέντρο της πρωτεύουσας. Άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε οχήματα που βρίσκονταν στις οδού Σταδίου και στην Πειραιώς, με την πυροσβεστική να παρεμβαίνει άμεσα. Στην πρώτη περίπτωση, ο εμπρησμός έγινε σε αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στη συμβολή των οδών Ομήρου και Σταδίου. Στο σημείο έσπευσαν επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα και λίγη ώρα μετά έθεσαν υπό έλεγχο την φωτιά.

Η δεύτερη έγινε στην οδό Πειραιώς. Και σε αυτή την περίπτωση άγνωστοι έκαψαν ένα ΙΧ, με την πυροσβεστική να σβήνει την φωτιά με έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα.

Οι εμπρησμοί στην Αθήνα είναι πλέον συχνό φαινόμενο, καθώς τις προηγούμενες ημέρες δράστες “χτύπησαν” σε Χαϊδάρι και Νέα Φιλαδέλφεια. Στο Χαϊδάρι, άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε όχημα το οποίο βρισκόταν επί της οδού Αγίου Αντωνίου, στην περιοχή Αφαία. Στο σημείο είχαν σπεύσει δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με επτά πυροσβέστες σβήνοντας την φωτιά άμεσα. Την ίδια ώρα, στην Νέα Φιλαδέλφεια και πάλι άγνωστοι έκαψαν όχημα, το οποίο βρισκόταν παρκαρισμένο πάνω στην λεωφόρο Δεκελείας. Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες, σβήνοντας άμεσα και εκεί την φωτιά.

Εμπρησμοί αυτοκινήτων του υπουργείου Πολιτισμού στο πάρκινγκ του Βυζαντινού Μουσείου Θεσσαλονίκης.

Εμπρησμοί αυτοκινήτων και στη Θεσσαλονίκη. Αυτή τη φορά, άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε οχήματα τα οποία ήταν παρκαρισμένα έξω από το Βυζαντινό Μουσείο της Θεσσαλονίκης, επί της Λεωφόρου Στρατού. Τα τρία από τα τέσσερα οχήματα μάλιστα που τυλίχθηκαν στις φλόγες, ανήκουν στο υπουργείο Πολιτισμού, όπως αναφέρει και η πυροσβεστική υπηρεσία σε ανακοίνωσή της. Το άλλο όχημα ήταν ένα ΙΧ, με την πυροσβεστική να σπεύδει στο σημείο με δύο οχήματα και επτά άνδρες. Έθεσαν γρήγορα υπό έλεγχο την φωτιά, με τα οχήματα να έχουν υποστεί ωστόσο ζημιές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments