Ελλάδα

Απίστευτη ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου για τον κορωνοϊό

Απίστευτη ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου για τον κορωνοϊό
Ο Σάκης Αρναούτογλου με ανάρτηση του στο facebook έδωσε μια νέα πτυχή για όσα συμβαίνουν παγκοσμίως με τον κορωνοϊό.

Ο κορωνοϊός είναι καλώς ή κακώς το θέμα των ημερών στην Ελλάδα και όχι μόνο, αφού πρόκειται για έναν ιό που ναι μεν δεν είναι τελικά τόσο θανατηφόρος όσο αρχικά είχε εννοηθεί, αλλά είναι προς το παρόν άγνωστος και τα μέτρα πρόληψης είναι αναγκαία. Πολλοί έχουν τοποθετηθεί πάνω στο θέμα και είναι απολύτως φυσιολογικό από τη στιγμή που ζούμε στην εποχή των social media.

Ωστόσο, την ώρα που οι περισσότεροι είτε σπείρουν τον πανικό είτε προσπαθούν να βρουν το εύθυμο κομμάτι της όλης κατάστασης κάνοντας αναρτήσεις με χιούμορ, ο σπουδαίος προγνώστης καιρού, Σάκης Αρναούτογλου, έκανε μια ανάρτηση επικαλούμενος το BBC, με την οποία δίνει μια νέα πτυχή στη συζήτηση για την επιδημία του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην επίδραση που έχει ο ιός στο περιβάλλον γράφοντας:

“Σύμφωνα με τη ΝΑΣΑ,δορυφορικές εικόνες δείχνουν μια δραματική μείωση των επιπέδων ρύπανσης πάνω από την Κίνα, η οποία “εν μέρει τουλάχιστον” οφείλεται στην επιβράδυνση της οικονομίας από τον κοροναϊό!!!
Οι επιστήμονες της NAΣA σημειώνουν ότι η μείωση των επιπέδων του διοξειδίου του αζώτου – ένα βλαβερό αέριο που εκπέμπεται από τα μηχανοκίνητα οχήματα και βιομηχανικές εγκαταστάσεις – ήταν πρώτα εμφανής κοντά στην πηγή της επιδημίας, στη πόλη Wuhan , και στη συνέχεια στην υπολοιπη χώρα!
Οι χάρτες της ΝΑΣΑ δείχνουν πώς τα επίπεδα του διοξειδίου του αζώτου έχουν μειωθεί φέτος, σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2019.
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου“

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments