Πολιτική

ΚΚΕ μεταναστευτικό: “Τα κύματα προσφύγων δεν αντιμετωπίζονται με καταστολή”

ΚΚΕ μεταναστευτικό: “Τα κύματα προσφύγων δεν αντιμετωπίζονται με καταστολή”
ΚΚΕ μεταναστευτικό: Η θέση του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος για τα γεγονότα στον Έβρο και στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου.

ΚΚΕ μεταναστευτικό: «Τα αυξημένα κύματα προσφύγων, αποτέλεσμα των πολέμων, αλλά και των γεωπολιτικών παιχνιδιών που παίζονται στις πλάτες τους, δεν αντιμετωπίζονται με καταστολή, αλλά με ανυπακοή στα ευρωατλαντικά σχέδια που από τη μία διαλύουν χώρες και ξεριζώνουν λαούς και από την άλλη εγκλωβίζουν πρόσφυγες σε νησιά και σύνορα» τονίζει το ΚΚΕ σε σχόλιό του

«Η κυβέρνηση της ΝΔ, λοιπόν, να κάνει τους λεονταρισμούς της στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ που και την εισβολή της Τουρκίας στη Β. Συρία ενθαρρύνουν και τον εγκλωβισμό των προσφύγων προκαλούν, ως συνέπεια και των συμφωνιών τους με τον Ερντογάν, που τήρησαν ευλαβικά όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις» καταλήγει το σχόλιο του Κόμματος.

Την ίδια ώρα ο Στέλιος Πέτσας δήλωσε ότι η κυβέρνηση θα κάνει “ότι χρειαστεί”.

“Θα κάνουμε ό, τι χρειαστεί για να φυλάξουμε τα σύνορα μας”, είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Πέτσας, μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης σύσκεψης υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου, που διήρκησε μία ώρα. Μία φράση, την οποία επανέλαβε όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους, αν θα κλείσουν τα σύνορα. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε πως απετράπησαν περισσότερες από 4.000 είσοδοι, ενώ οι 66 που κρατούνται δεν έχουν καμία σχέση με το Ιντλίμπ. Επιπλέον, τόνισε πως ενισχύονται οι δυνάμεις στην ξηρά και τη θάλασσα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments