Αθλητισμός

Ουσεϊνού Μπα Ολυμπιακός: “Χτίζει” πάνω του την άμυνα ο Μαρτίνς

Ουσεϊνού Μπα Ολυμπιακός: “Χτίζει” πάνω του την άμυνα ο Μαρτίνς
Ουσεϊνού Μπα Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να "χτίσει" την άμυνα του για την επόμενη σεζόν πάνω στον νεαρό αμυντικό.

Ουσεϊνού Μπα Ολυμπιακός: Τα τελευταία χρόνια η ομάδα του Πειραιά έχει δείξει ότι μπορεί να βρίσκει μεταγραφικά “λαβράκια”. Ειδικότερα από τη Γαλλία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στον Ολυμπιακό έχουν έρθει οι Καμαρά, Σισέ και Μπα. Όλοι τους ήρθαν στην Ελλάδα με χαμηλό κόστος, αλλά σύντομα έδειξαν ότι μπορούν να σταθούν σε κορυφαίο επίπεδο.

Ο Ουσεϊνού Μπα πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό το προηγούμενο καλοκαίρι. Αρχικά αποκτήθηκε σαν μια λύση που θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα στο μέλλον. Παρά το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε βασικός, ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε να τον πιστεύει και γι’αυτό δεν εισηγήθηκε τον δανεισμό του. Αντίθετα τον κράτησε στην ομάδα και του έδωσε ευκαιρίες.

Κολόνα της άμυνας ο Μπα

Ο νεαρός στόπερ εντυπωσίασε τους πάντες στον Ολυμπιακό με τον επαγγελματισμό του και τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις. Όταν κάποιοι βασικοί παίκτες τραυματίστηκαν ή δεν είχαν καλή εικόνα, ο Μπα πήρε τη μεγάλη ευκαιρία που περίμενε. Από εκεί και έπειτα παρουσιάζεται όλο και καλύτερος σε κάθε παιχνίδι.

Δεν είναι υπερβολή να πει κάποιος ότι ο Μπα είναι ο πιο βελτιωμένος παίκτης του Ολυμπιακού τους τελευταίους τρεις μήνες. Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι απόλυτα ευχαριστημένος μαζί του και θέλει να χτίσει πάνω του για την επόμενη σεζόν. Μάλιστα, ο Πορτογάλος είναι τόσο χαρούμενος με τον Μπα που δεν θα στεκόταν εμπόδιο σε μια ενδεχόμενη πώληση του Σισέ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments