Lifestyle

Iris law: Η κόρη του Jude Law έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα του οίκου Miu Miu

Iris law: Η κόρη του Jude Law έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα του οίκου Miu Miu
Iris law: Έκλεψε πραγματικά την παράσταση η κόρη του Βρετανού ηθοποιού.

O οίκος Miu Miu παρουσίασε χθες στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, τη νέα του Ready – To – Wear συλλογή για το Φθινόπωρο του 2020, η οποία αποπνέει ένα φρέσκο αέρα αισιοδοξίας, ενώ παράλληλα αναδεικνύει τη θηλυκότητα και την «παντρεύει» με το δυναμισμό. Το show πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα σκηνικό που θύμιζε πρεμιέρα κινηματογραφικής ταινίας από μια άλλη εποχή, την οποία οι προσκεκλημένοι παρακολούθησαν από τα αναπαυτικά τους, κόκκινα βελούδινα καθίσματα.

Στην πασαρέλα περπάτησε πρώτη η 16χρονη ηθοποιός Storm Reid, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά Euphoria, όμως λίγο αργότερα την παράσταση έκλεψε η κόρη του Jude Law, Iris, η οποία εμφανίστηκε με μια δημιουργία με διαφάνεια και μοιράστηκε το catwalk με τα top models, Adut Akech και Luna Bijl. Το show είχε κι άλλες εκπλήξεις. Ανάμεσα στις διασημότητες που έκαναν πασαρέλα ήταν και η ποπ τραγουδίστρια, Rita Ora, η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες θαυμάστριες του οίκου Miu Miu.

O Τζούντ Λο γεννήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου 1972 και είναι Άγγλος ηθοποιός. Θεωρείται ένας από τους καλύτερους βρετανούς ηθοποιούς, με πλούσιο βιογραφικό στο θέατρο και τον κινηματογράφο. Ξεκίνησε την καριέρα του στο θέατρο, στην ηλικία των 12. Το 1994, τιμήθηκε με την υποψηφιότητα για Καλύτερο Πρωτοεμφανιζόμενο Ηθοποιό των βραβείων Ian Charleson, για την ερμηνεία στο Les Parents Terribles, του Ζαν Κοκτώ. Όταν το θεατρικό μεταφέρθηκε στο Μπρόντγουαιη, μετονομάστηκε σε Indiscretions , όπου ο Λο έλαβε μια υποψηφιότητα για Καλύτερο Ανδρικό Ρόλο στα Βραβεία Tony. Ακολούθησαν τα ‘Its Pity She’s a Whore και το Dr. Faustus.

Το 2007, η Γαλλική Ακαδημία χάρισε στο Λο τιμητική διάκριση (César d’Honneur) για την προσφορά του στον κινηματογράφο, και η κυβέρνηση της Γαλλίας τον ονόμασε Ιππότη του Τάγματος Γραμμάτων και Τεχνών (Chevalier de l’Ordre des Arts et des Lettres) για τα καλλιτεχνικά του επιτεύγματα.

Ο ρόλος του στον Ταλαντούχο Κύριο Ρίπλεϋ, του χάρισε υποψηφιότητα στις Χρυσές Σφαίρες και στα Όσκαρ, κι ένα Βραβείο Καλύτερου Β’ Ανδρικού Ρόλου από τα BAFTA. Αργότερα ήταν υποψήφιος για Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και BAFTA για το ρόλο του στο Cold Mountain, ενώ μια υποψηφιότητα στις Χρυσές Σφαίρες είχε και για τη Τεχνητή Νοημοσύνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments