Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Γουλβς: Τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς κόντρα στους “Λύκους”

Ολυμπιακός – Γουλβς: Τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς κόντρα στους “Λύκους”
Ολυμπιακός - Γουλβς: Ο Πορτογάλος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα της ομάδας του ενόψει της πρώτης κρίσιμης αναμέτρησης των "Ερυθρόλευκων" ενάντια στον αγγλικό σύλλογο για τους "16" του Γιουρόπα Λιγκ.

Ολυμπιακός – Γουλβς: Τα βλέμματα όλων στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο είναι στραμμένα στη κρίσιμη αναμέτρηση της Πέμπτης και τη συνάντηση με την αγγλική Γουλβς για τη φάση των “16” του Γιουρόπα Λιγκ. Οι “Ερυθρόλευκοι” μετά την θριαμβευτική πρόκριση επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο έχουν το δικαίωμα να ονειρεύονται για ακόμη πιο ψηλά, με τη Γουλβς ωστόσο να στέκεται μπροστά ως ένα ισχυρό εμπόδιο. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς τις τελευταίες ημέρες καταστρώνει με ηρεμία τα σχέδιά του για την επικείμενη πρώτη μάχη με τους Άγγλους ρίχνοντας το βάρος και πάλι στις θέσεις της μεσαίας γραμμής, εκεί όπου θέλει να πάρει όσα περισσότερα μπορεί από τους ποδοσφαιριστές του.

Όσον αφορά τα πρόσωπα, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να προβεί σε δύο αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρουσίασε στο παιχνίδι με την Άρσεναλ στο Λονδίνο. Πιο συγκεκριμένα, στη θέση του Ραντζέλοβιτς θα βρεθεί ο Μασούρας, ενώ στα μετόπισθεν αναμένεται η επιστροφή του Ρούμπεν Σεμέδο ως παρτενέρ του Μπα παίρνοντας τη θέση από τον Σισέ.

Από εκεί και πέρα κανονικά κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρίσκεται ο Σα που έχει μπει πλέον στο κανονικό πρόγραμμα. Οι Ομάρ, Μπα, Τσιμίκας θα είναι οι άλλοι τρεις της άμυνας, οι Μπουχαλάκης, Καμαρά, Γκιγιέρμε στο κέντρο και οι Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί θα συμπληρώσουν την τριάδα της επίθεσης με τον Μασούρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments