Ελλάδα

ΓΕΕΘΑ κορωνοϊός: Δεν μεταφέρθηκαν σμηνίτες στο νοσοκομείο του Ρίου για έλεγχο στον ιό

ΓΕΕΘΑ κορωνοϊός: Δεν μεταφέρθηκαν σμηνίτες στο νοσοκομείο του Ρίου για έλεγχο στον ιό
ΓΕΕΘΑ κορωνοϊός: Διαψεύδεται η είδηση ότι σμηνίτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Ρίου για ιατρικές εξετάσεις στον κορωνοϊό.

ΓΕΕΘΑ κορωνοϊός: Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας και  το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας διαψεύδουν τις πληροφορίες ότι σμηνίτες πήγαν στο Νοσοκομείο του Ρίου για να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις για τον κορωνοϊού. Ειδικότερα, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ορισμένοι από αυτούς παρουσίασαν συμπτώματα κάτι που όπως αποδείχθηκε από έρευνα σε όλες τις νοσοκομειακές μονάδες της Πελοποννήσου ήταν αναληθής πληροφορία.

Παράλληλα την είδηση διέψευσε και ο λοιμωξιολόγος Χαράλαμπος Γώγος, μιλώντας στο MEGA και παραδέχτηκε ωστόσο ότι ο μηχανισμός λειτούργησε και πως ήταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τυχόν άφιξή τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος νεκρός από το φονικό ιό, που «σαρώνει» παγκοσμίως , καταγράφηκε στη χώρα μας. Πρόκειται για τον 66χρονο, ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πάτρας στο Ρίο, και έχασε τη μάχη με τη ζωή νωρίς τα ξημερώματα της Πέμπτης. Ο 66χρονος είχε υποκείμενα νοσήματα, γι’ αυτό είχε ραγδαία εξέλιξη η νόσος.

O ίδιος ήταν το ένατο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στη χώρα μας και διαγνώστηκε πρώτος από τους 54 εκδρομείς που είχαν ταξιδέψει στους Άγιους Τόπους. Από τις 4 Μαρτίου, ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός από την Αμαλιάδα νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο του Ρίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments