Ελλάδα

Κορωνοϊός Ηλεία: Του ζήτησαν να εξεταστεί και εκείνος το έσκασε από το νοσοκομείο

Κορωνοϊός Ηλεία: Του ζήτησαν να εξεταστεί και εκείνος το έσκασε από το νοσοκομείο
Κορωνοϊός Ηλεία: Η αστυνομία αναζητάει τον ασθενή που πάσχει από κορωνοϊό.

Κορωνοϊός Ηλεία: Ένας πολίτης με συμπτώματα κορωνοϊού στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου της Ηλείαςτο έσκασε μόλις του ζητήθηκε από γιατρούς να εξεταστεί ως ύποπτο κρούσμα. Σύμφωνα με το patrisnews.com, το συμβάν επιβεβαίωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Χρήστος Χριστόπουλος. «Είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό. Όντως υπήρχε περιστατικό ασθενή να μην θέλει να παραμείνει στο νοσοκομείο, αλλά από κει και πέρα το νοσοκομείο δεν είναι φυλακή. Δεν είμαστε δεσμοφύλακες εμείς. Από κει και πέρα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και αναζητείται», δήλωσε χαρακτηριστικά. Άμεσα ειδοποιήθηκε από το νοσοκομείο η αστυνομία για τον εντοπισμό του ασθενή.

Να σημειωθεί ότι στα 190 ανέρχονται τα κρούσματα στην Ελλάδα, εκ των οποίων τα 11 είναι «ορφανά», ενώ 47 εξακολουθούν να νοσηλεύονται, οι 5 σε σοβαρή κατάσταση.

Όπως ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας, εντοπίστηκαν 73 νέα κρούσματα στη χώρα μόνο σήμερα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 190. Από αυτούς οι 5 νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, διασωληνωμένοι σε νοσοκομεία ανά την επικράτεια. Ο ίδιος γνωστοποίησε ότι υπάρχουν 11 “ορφανά” κρούσματα (χωρίς σαφές ιστορικό ταξιδιών ή επαφής με επιβεβαιωμένο κρούσμα), ενώ 47 περιστατικά εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε νοσοκομεία αναφοράς. Επίσης, 38 περιστατικά βρίσκονται υπό διερεύνηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments