Ελλάδα

Δυτική Ελλάδα κορωνοϊός: “Ερήμωσαν” Πάτρα και Πύργος – Δεν κυκλοφορεί ψυχή

Δυτική Ελλάδα κορωνοϊός: “Ερήμωσαν” Πάτρα και Πύργος – Δεν κυκλοφορεί ψυχή
Δυτική Ελλάδα κορωνοϊός: Τα νέα έκτακτα μέτρα της κυβέρνησης το βράδυ της Παρασκευής για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού έχει δημιουργήσει ένα πέπλο σιωπής στις περισσότερες πόλεις της χώρας.

Δυτική Ελλάδα κορωνοϊός: Έρημες πόλεις δημιούργησαν τα νέα έκτακτα μέτρα που πάρθηκαν από τη κυβέρνηση χθες βράδυ προκειμένου να αποφευχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η εξάπλωση του κορωνοϊού στη χώρα. Μετά την νέα ανακοίνωση “λουκέτο” μπήκαν σε εστιατόρια, καφετέριες, κέντρα διασκέδασης και σε πολλά άλλα καταστήματα όπου καθημερινά συχνάζει πολύς κόσμος.

Αυτά τα μέτρα μάλιστα έρχονται να προστεθούν με το κλείσιμο κινηματογράφων, θεάτρων και αρχαιολογικών χώρων δημιουργώντας όλα μαζί ένα σκηνικό άγριας ομορφιάς, καθώς οι πόλεις της χώρας σιγά σιγά αρχίζουν να ερημώνουν. Τρανό παράδειγμα στη Δυτική Ελλάδα εκεί όπου Πάτρα και Πύργος έδειξαν από τη πρώτη στιγμή να σέβονται τα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης βλέποντας από πρώτο… χέρι το πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση, καθώς ήταν από τις πρώτες πόλεις που επλήγησαν από το φαινόμενο.

Πλέον ο κόσμος που κυκλοφορεί στους δρόμους των εν λόγω πόλεων είναι μετρημένος, με το τοπίο να είναι πρωτοφανές μιας και όλοι φαίνονται να ανταποκρίνονται πλήρως στα μέτρα της κυβέρνησης. Από πλευράς καταστηματαρχών, οι περισσότεροι από το απόγευμα της Παρασκευής ξεκίνησαν να μαζεύουν τα τραπεζοκαθίσματα των μαγαζιών τους αδειάζοντας πεζοδρόμια και πλατείες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments