Ελλάδα

Κορωνοϊός: Οι Έλληνες έδωσαν το μεγαλύτερο χειροκρότημα τους σε γιατρούς και νοσηλευτές [vids]

Κορωνοϊός: Οι Έλληνες έδωσαν το μεγαλύτερο χειροκρότημα τους σε γιατρούς και νοσηλευτές [vids]
Κορωνοϊός: Χιλιάδες πολίτες βγήκαν στα μπαλκόνια τους και ευχαρίστησαν με το χειροκρότημα τους γιατρούς και νοσηλευτές για την καθημερινή τους μάχη για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Κορωνοϊός: Χιλιάδες πολίτες είπαν το μεγαλύτερο “ευχαριστώ” σε γιατρούς και νοσηλευτές, βγαίνοντας στα μπαλκόνια τους και χειροκροτώντας για ώρα. Στις 21:00 το βράδυ, οι πολίτες βγήκαν στα μπαλκόνια τους και έδωσαν το μεγαλύτερο χειροκρότημά τους σε αυτούς που βρίσκονται καθημερινά στα νοσοκομεία, στο πλευρό των ασθενών.

Το διαδικτυακό κάλεσμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακολούθησε το παράδειγμα της Ισπανίας, όταν το Σάββατο κάτοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια τους και χειροκρότησαν το ιατρικό προσωπικό.

Οι Έλληνες έδωσαν το μεγαλύτερο χειροκρότημα τους για γιατρούς και νοσηλευτές

Οι Έλληνες βγήκαν στα μπαλκόνια τους και χειροκρότησαν γιατρούς και νοσηλευτές, που δουλεύουν ακατάπαυστα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Gepostet von pagenews.gr am Sonntag, 15. März 2020

«Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 21:00 ακριβώς βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας… Τους Ανθρώπους του Συστήματος Υγείας… Ας ακουστεί το χειροκρότημα μας σε κάθε Νοσοκομείο και κάθε σημείο παροχής Υγείας για να τους δώσουμε κουράγιο για τις μέρες που ακολουθούν! Και όχι μόνο …όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν αυτή την περίοδο για εμάς!», ήταν το σχετικό κάλεσμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments