Διεθνή

Κριστιάνο κορονοϊός: Μετατρέπει τα ξενοδοχεία του σε νοσοκομεία – Δωρεάν η περίθαλψη των ασθενών

Κριστιάνο κορονοϊός: Μετατρέπει τα ξενοδοχεία του σε νοσοκομεία – Δωρεάν η περίθαλψη των ασθενών
Κριστιάνο κορονοϊός: Ο ίδιος ο Κριστιάνο θα πληρώσει τους μισθούς των γιατρών και των νοσηλευτών αλλά και όλου του προσωπικού που θα εργαστεί εκεί, με την περίθαλψη που θα παρέχει στους ασθενείς να είναι δωρεάν.

Κριστιάνο κορονοϊός: Για ακόμη μια φορά ο Πορτογάλος άσος, Κριστιάνο Ρονάλντο, δείχνει την ανθρώπινη πλευρά του και αποδεικνύει περίτρανα ότι είναι «μεγάλος» και εκτός γηπέδου. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής, που βρίσκεται εδώ και μέρες σε καραντίνα στο σπίτι του στη Μαδέιρα μετά το κρούσμα κορονοϊού στη Γιουβέντους με τον Ντανιέλε Ρουγκάνι, πήρε μια σπουδαία πρωτοβουλία.

Σύμφωνα με τη Marca, ο CR7 παραχωρεί τα ξενοδοχεία που έχει στην Πορτογαλία, ώστε οι αρμόδιες Αρχές να τα μετατρέψουν σε νοσοκομεία για τους ανθρώπους που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο ίδιος ο Κριστιάνο θα πληρώσει τους μισθούς των γιατρών και των νοσηλευτών αλλά και όλου του προσωπικού που θα εργαστεί εκεί, με την περίθαλψη που θα παρέχει στους ασθενείς να είναι δωρεάν.

Σε καραντίνα στη Μαδέιρα ο ποδοσφαιριστής

Υπενθυμίζεται πως η επικίνδυνη νόσος «χτύπησε» όπως αποδεικνύεται και τη πόρτα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι όπως αναφέρουν διεθνή Μέσα το νέο όνομα που προστίθεται στη λίστα της Γιουβέντους, των παικτών που εξετάστηκαν και διαπιστώθηκε πως είναι θετικοί στον κορωνοϊό. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο Κριστιάνο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη γενέτειρά του Μαδέιρα όντας εκεί σε καραντίνα προκειμένου να μην έρθει σε επαφή με άλλα πρόσωπα.cristiano-1-1200x729

Η αρχή στους «Μπιανκονέρι» έγινε χθες, με τον κεντρικό αμυντικό, Ντανιέλε Ρουγκάνι να ανακοινώνεται πως βρέθηκε θετικός στον ιό. Αμέσως η «Μεγάλη Κυρία» κλήθηκε να εξετάσει εξονυχιστικά όλο το δυναμικό του συλλόγου, παίκτες, προπονητές και διοικητικό προσωπικό, με τα αποτελέσματα να φέρνουν νέα… μαντάτα.

 Μετά τον Ρουγκάνι στη λίστα προστέθηκε το όνομα του Πάουλο Ντιμπάλα, με τον Αργεντινό να είναι ο δεύτερος «μπιανκονέρο» που επιβεβαιωμένο φέρει τον κορωνοϊό, ενώ τις πρώτες πρωινές ώρες έγινε γνωστό πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο τρίτος της… παρέας. Ήδη, πάντως, η ιταλική ομάδα έχει ανακοινώσει πως 121 μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος βρίσκονται σε καραντίνα. Και πρόκειται για παίκτες, προπονητές, αλλά και διοικητικό προσωπικό του συλλόγου. Το φαινόμενο του κορωνοϊού εξαπλώνεται με ραγδαίους ρυθμούς στη γειτονική Ιταλία, με τον αριθμό των κρουσμάτων να ανεβαίνει δραματικά ξεπερνώντας συνολικά τις 13.000.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments