Πολιτική

Κορονοϊός Τσίπρας: «Βγαίνουμε από το σπίτι μόνο όταν είναι απαραίτητο»

Κορονοϊός Τσίπρας: «Βγαίνουμε από το σπίτι μόνο όταν είναι απαραίτητο»
Κορονοϊός Τσίπρας: «Δε σταματάμε τις συνεργασίες ούτε τις συσκέψεις με τους συνεργάτες μας. Ας είναι καλά το Skype...», έγραψε ο πρώην πρωθυπουργός.

Κορονοϊός Τσίπρας: Αυτές τις μέρες περιορίζουμε όσο είναι δυνατόν τις μετακινήσεις μας. Βγαίνουμε από το σπίτι μόνο όταν είναι απαραίτητο, αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας στην ανάρτησή του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στέλνει μήνυμα στους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να βγαίνουν από το σπίτι μόνο και όταν είναι απαραίτητο.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτησή του

«Αυτές τις μέρες περιορίζουμε όσο είναι δυνατόν τις μετακινήσεις μας. Βγαίνουμε από το σπίτι μόνο όταν είναι απαραίτητο. Δουλεύουμε και επικοινωνούμε αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες. Δε σταματάμε τις συνεργασίες ούτε τις συσκέψεις με τους συνεργάτες μας. Ας είναι καλά το Skype… Και το κυριότερο αξιοποιούμε το χρόνο για κάτι πολύτιμο που συνήθως οι ρυθμοί της καθημερινότητάς μας δε μας επιτρέπουν. Να επικοινωνήσουμε ουσιαστικά και να περάσουμε δημιουργικά, περισσότερες ώρες με τους δικούς μας ανθρώπους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments