Πολιτική

Μητσοτάκης – Τσίπρας: Ραντεβού αύριο στις 18:00 για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Μητσοτάκης – Τσίπρας: Ραντεβού αύριο στις 18:00 για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού
Μητσοτάκης - Τσίπρας: Σύμφωνα με πληροφορίες θα ξεκινήσει στις 18:00 της Δευτέρας κύκλος συναντήσεων του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Μητσοτάκης – Τσίπρας: Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ζητήσει συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να κατατεθούν προτάσεις συμβολής στην αντιμετώπιση της κρίσης λόγω του κορωνοϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους αναμένεται να συναντηθούν στη Βουλή αύριο στις 18:00, ενώ ο πρωθυπουργός θα προγραμματίσει συναντήσεις και με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Καλογήρου είχε σήμερα το απόγευμα τηλεφωνική επικοινωνία με τον γενικό γραμματέα του πρωθυπουργού κ. Δημητριάδη, προκειμένου να οριστεί συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτακη με τον Αλέξη Τσίπρα τη Δευτέρα, για ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού αλλά και κατάθεση προτάσεων συμβολής στην αντιμετώπιση της κρίσης από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακόμα 103 επιβεβαιωμένα κρούσματα της πανδημίας Covid-19 ανακοίνωσε σήμερα, Κυριακή, ο Σωτήρης Τσιόδρας, καθηγητής Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον νέο κορονοϊό. Συνολικά, τα κρούσματα στην Ελλάδα ανέρχονται πλέον σε 331. Όπως ανέφερε ο κ. Τσιόδρας, το τελευταίο εικοσιτεράωρο επιβεβαιώθηκαν 49 κρούσματα, ενώ ανακοινώθηκαν άλλα 54, που αφορούν προηγούμενα 24ωρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments