Πολιτισμός

Κορονοϊός Άμπου Ντάμπι: Κλείνει το Μουσείο του Λούβρου

Κορονοϊός Άμπου Ντάμπι: Κλείνει το Μουσείο του Λούβρου
Κορονοϊός Άμπου Ντάμπι: Τα Εμιράτα έχουν καταγράψει 85 κρούσματα του νέου κορονοϊού, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας.

Κορονοϊός Άμπου Ντάμπι: Το Άμπου Ντάμπι ανακοίνωσε σήμερα ότι κλείνει σημαντικά τουριστικά και πολιτιστικά αξιοθέατα, μεταξύ αυτών το Μουσείο του Λούβρου στο Άμπου Ντάμπι και το θεματικό πάρκο Ferrrari World, το διάστημα μεταξύ 15 και 31 Μαρτίου, εξαιτίας της επιδημίας του νέου κορονοϊού.

Τη σχετική ανακοίνωση έκανε μέσω tweet το γραφείο Τύπου της κυβέρνησης του Άμπου Ντάμπι. «Σε συμφωνία με τα μέτρα πρόληψης για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των επισκεπτών, τα κυριότερα τουριστικά αξιοθέατα του Άμπου Ντάμπι (…) θα κλείσουν το διάστημα 15-31 Μαρτίου» επισημαίνεται στο μήνυμα των αρχών στο Twitter. Τα Εμιράτα έχουν καταγράψει 85 κρούσματα του νέου κορονοϊού, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας.

Υπενθυμίζεται πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων ΕθνώνΑντόνιο Γκουτέρες στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας πως μαζί θα ξεπεράσουμε την κατάσταση με τον κορωνοϊό, με άρθρο του. Αναφέρει πως ο COVID-19 είναι ο κοινός μας εχθρός και πρέπει να κηρύξουμε τον πόλεμο σε αυτόν τον ιό και πως οι χώρες έχουν την ευθύνη να βρίσκονται σε ετοιμότητα και να επιταχύνουν τις δράσεις τους.

Τονίζει ακόμη ότι η πρόληψη της περαιτέρω εξάπλωσης του COVID-19 είναι κοινή ευθύνη όλων μας και υπογραμμίζει πως τα Ηνωμένα Έθνη, συμπεριλαμβανομένου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, βρίσκονται σε πλήρη κινητοποίηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments