Video

Κορωνοϊός Γιώργος Παπαδάκης: Εκπομπή από το σπίτι για τον γνωστό παρουσιαστή

Κορωνοϊός Γιώργος Παπαδάκης: Εκπομπή από το σπίτι για τον γνωστό παρουσιαστή
Κορωνοϊός Γιώργος Παπαδάκης: Ο γνωστός παρουσιαστής αποφάσισε να παραμείνει στο σπίτι του για προληπτικούς λόγους και έστειλε το δικό του μήνυμα.

Κορωνοϊος Γιώργος Παπαδάκης: Η Ελληνική κυβέρνηση ξεκίνησε την καμπάνια “μένουμε σπίτι”. Ο σκοπός της είναι να αποφύγουν οι πολίτες τις άσκοπες μετακινήσεις. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να περιορίσουμε την εξάπλωση του ιού στη χώρα μας. Αρκετός κόσμος εργάζεται από το σπίτι του προκειμένου να αποφύγει τις πολλές κοινωνικές επαφές.

Ένας από αυτούς είναι και ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο γνωστός παρουσιαστής επέλεξε να παραμείνει σπίτι του και μακριά από το στούντιο της εκπομπής “Καλημέρα Ελλάδα“. Ο δημοσιογράφος παρέμεινε στο σπίτι του για προληπτικούς λόγους. Τη θέση του πήρε ο Νίκος Ρογκάκος. Φυσικά ο Γιώργος Παπαδάκης δεν θα μπορούσε να μην δώσει το δικό του μήνυμα.

Συγκεκριμένα εμφανίστηκε μέσω Skype και κάλεσε όλους τους πολίτες να μείνουν σπίτι. «Για προληπτικούς λόγους θα μείνουμε σπίτι, θα μείνετε σπίτι, αλλά θα τα καταφέρουμε και θα ξεπεράσουμε το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στη χώρα. Δεν είναι ανάγκη να αποδείξουμε ο ένας στον άλλον, ποιος είναι ο πιο έξυπνος. Γιατί στην προσπάθεια να αποδείξουν οι άλλοι πως είναι πιο έξυπνοι από εμάς, αποδεικνύονται βλάκες. Και βγαίνουν στους δρόμους και τις παραλίες. Και κάνουν κακό στους εαυτούς τους, τους πατεράδες, τις μανάδες, τους παππούδες τις γιαγιάδες, τα παιδιά…» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης στην έναρξη της εκπομπή του.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments