Ελλάδα

Τσιόδρας LIVE δηλώσεις για κορωνοϊό: Οι σημερινές ανακοινώσεις για τα νέα κρούσματα

Τσιόδρας LIVE δηλώσεις για κορωνοϊό: Οι σημερινές ανακοινώσεις για τα νέα κρούσματα
Τσιόδρας LIVE δηλώσεις για κορωνοϊό: Νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Τσιόδρας LIVE δηλώσεις για κορωνοϊό: Αυξάνονται τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα, την ώρα που ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, τονίζει ότι οι επόμενες εβδομάδες είναι κρίσιμες για τη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ενημέρωση του λοιμωξιολόγου και εκπροσώπου του υπουργείου ΥγείαςΣωτήρη Τσίοδρα, 31 νέα κρούσματα επιβεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο, με τον συνολικό αριθμό των πολιτών που έχουν νοσήσει να ανέρχεται πλέον σε 418. Από τα κρούσματα αυτά 64 είναι απροσδιόριστης πηγής, 79 νοσηλεύονται και 13 πολίτες είναι διασωληνωμένοι, σε νοσοκομεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας.

Όλοι λαμβάνουν αντι-ιική θεραπεία. Παράλληλα, 14 άνθρωποι έχουν πάρει εξιτήριο από τα νοσοκομεία. Τα περισσότερα κρούσματα εξακολουθούν να σημειώνονται στην Αθήνα ενώ έχουν μέχρι τώρα ελεγχθεί περισσότερα από 6.000 εργαστηριακά δείγματα.

«Η κρίση είναι μπροστά μας. Οι επόμενες μέρες, εβδομάδες και μήνες θα είναι δύσκολοι και πρέπει όλοι να είμαστε πολύ σοβαροί και πολύ υπεύθυνοι στην αντιμετώπισή της» ανέφερε ο υπουργός Υγείας μετά τη σημερινή του επίσκεψη στην πρεσβεία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, όπου η πρέσβης, Zhang Qiyue, του παρέδωσε 50.000 μάσκες για τις ανάγκες του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Δείτε live την ημερήσια ενημέρωση του λοιμωξιολόγου και εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσιόδρα, για τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments