Πολιτική

Στέλιος Πέτσας κορωνοϊός: Ανακοινώνεται απαγόρευση συναθροίσεων άνω των δέκα ατόμων

Στέλιος Πέτσας κορωνοϊός: Ανακοινώνεται απαγόρευση συναθροίσεων άνω των δέκα ατόμων
Στέλιος Πέτσας κορωνοϊός: Η πανδημία αναμένεται να φέρει νέα μέτρα στη χώρα, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να προαναγγέλλει απαγόρευση συναθροίσεων άνω συγκεκριμένου αριθμού ατόμων.

Στέλιος Πέτσας κορωνοϊός: Σε συνέντευξη του στην πρωινή εκπομπή του Alpha το πρωί της Τετάρτης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας ανέφερε πως ένα από τα νέα μέτρα που θα ανακοινωθούν σήμερα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού θα είναι και η απαγόρευση των συναθροίσεων άνω συγκεκριμένου αριθμού ατόμων.

Η συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, η οποία έγινε μέσω βιντεοκλήσης “γέννησε” είδηση, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να αποκαλύπτει στην Σταματίνα Τσιμτσιλή πως ένα από τα μέτρα που θα ανακοινωθούν σήμερα είναι και η απαγόρευση των συναθροίσεων άνω συγκεκριμένου αριθμού ατόμων.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως το μέτρο αυτό αναμένεται να πραγματοποιηθεί μιας και μεγάλη μερίδα πολιτών δεν σέβεται να υπάρχοντα μέτρα. “Με λύπη βλέπουμε πως μερίδα του πληθυσμού δεν σέβεται τη προσπάθεια του μεγαλύτερου όγκου που παραμένει στα σπίτια του” ανέφερε ο κ. Πέτσας. Τα μέτρα αναμένεται να αυστηροποιηθούν κατόπιν εισηγήσεων των Ειδικών Επιστημόνων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments