Ελλάδα

Ωράριο σούπερ μάρκετ σήμερα και αύριο: Δείτε ποιες ώρες θα είναι ανοιχτά

Ωράριο σούπερ μάρκετ σήμερα και αύριο: Δείτε ποιες ώρες θα είναι ανοιχτά
Ωράριο σούπερ μάρκετ σήμερα και αύριο: Δείτε μέχρι τι ώρα είναι ανοιχτά σήμερα και πως θα λειτουργήσουν αύριο.

Ωράριο σούπερ μάρκετ σήμερα και αύριο: Τα περισσότερα μαγαζιά σε όλη τη χώρα έχουν κλείσει προκειμένου να μειωθεί η εξάπλωση του κορωνοϊού. Τα σούπερ μάρκετ παραμένουν ανοιχτά και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Αντίθετα η κυβέρνηση αποφάσισε να καθιερώσει ένα νέο διευρυμένο ωράριο για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου. Παράλληλα στην κυβέρνηση πιστεύουν ότι το διευρυμένο ωράριο βοηθάει στο να μη συνωστίζεται ο κόσμος.

Σήμερα Παρασκευή (20/3) τα σούπερ μάρκετ άνοιξα στις 7 το πρωί και θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 10 το βράδυ. Το ίδιο θα συμβεί και αύριο Σάββατο (21/3). Θυμίζουμε ότι τα σούπερ μάρκετ θα ανοίγουν κανονικά και τις Κυριακές. Ωστόσο εκείνες τις ημέρες το ωράριο τους θα είναι διαφορετικό. Συγκεκριμένα θα ανοίγουν στις 9 το πρωί και θα κατεβάζουν ρολά στις 5 το απόγευμα.

Στην πρόσφατη ενημέρωση από τον Νίκο Χαρδαλιά έγινε γνωστό ότι υπάρχει μια αλλαγή στον τρόπο που θα εισέρχεται ο κόσμος στο σούπερ μάρκετ. Συγκεκριμένα μειώνεται ο αριθμός των πελατών που θα μπορούν να βρίσκονται μέσα στο σούπερ μάρκετ. Ένας πελάτης ανά 15 τ.μ.

Παράλληλα αποφασίσητκε να παρθούν μέτρα και για τις λαϊκές αγορές.  «Εκτάκτως αύριο Σάββατο θα είναι κλειστές όλες οι λαϊκές αγορές. Από Δευτέρα οι λαϊκές αγορές θα λειτουργούν με τους μισούς πωλητές» τόνισε χαρακτηριστικά .

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments