Αθλητισμός

Δημήτρης Γιαννούλης Αϊντχόφεν: Κίνηση για τον παίκτη του ΠΑΟΚ από την Ολλανδική ομάδα

Δημήτρης Γιαννούλης Αϊντχόφεν: Κίνηση για τον παίκτη του ΠΑΟΚ από την Ολλανδική ομάδα
Οι τελευταίες χρονιές του Γιαννούλη και η παρουσία του στον ΠΑΟΚ, έχουν κάνει αρκετές ομάδες του εξωτερικού να τον τσεκάρουν και να τον έχουν στις λίστες τους.

Όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», μία από αυτές είναι η PSV, η οποία φέτος δεν είναι καθόλου καλά. Εκτός Κυπέλλου, Ευρώπης και τίτλου στην Ολλανδία, η Αϊντχόφεν ψάχνει αριστερό μπακ για βασικό. Τον Ιανουάριο πήρε τον Ροντρίγκες της Μίλαν, πληρώνοντας 1.000.000 ενοίκιο.

Η οψιόν αγοράς του είναι ανοιχτή, ο νέος (από το καλοκαίρι) τεχνικός Ρότζερ Σμιντ τον ξέρει από την Γερμανία, αλλά τα λεφτά που χρειάζονται για να τον πάρει με κανονική μεταγραφή είναι πολλά για την PSV. Νούμερο 2 στην λίστα της ολλανδικής ομάδας για αριστερό μπακ ένα δικό της παιδί: ο Πάτρικ φαν Άανχολτ ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 με την Κρίσταλ Πάλας.

Τρίτος στη λίστα είναι ο Γιαννούλης. Η Αϊντχόφεν υπολογίζει ότι μπορεί να τον κάνει δικό της δίνοντας ένα ποσό μεταξύ τριών και τεσσάρων εκατομμυρίων στον ΠΑΟΚ και συμβόλαιο 500.000 ευρώ στον παίκτη του ΠΑΟΚ.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments