Ελλάδα

Κορονοιός έκτακτο: Στους 16 οι νεκροί στην Ελλάδα

Κορονοιός έκτακτο: Στους 16 οι νεκροί στην Ελλάδα
Κορονοιός: . Ο άνδρας φέρεται να είχε έρθει σε επαφή με άτομα που επέστρεψαν από την εκδρομή στους αγίους τόπους.
Κορονοιός:  Πριν από λίγο διαπιστώθηκε και ο θάνατος ενός ακόμη 64χρονου ο οποίος είχε διαγνωσθεί με κορονοϊο. Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν 64χρονο όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. Ο άνδρας φέρεται να είχε έρθει σε επαφή με άτομα που επέστρεψαν από την εκδρομή στους αγίους τόπους.

 Ο 64χρονος σύμφωνα με πληροφορίες δεν έπασχε από υποκείμενο νόσημα. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση επιβεβαιώθηκαν 94 νέα κρούσματα κορονοϊού SARS-CoV-2 και με αυτά ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην Ελλάδα ανέρχεται σε 624.
Υπενθυμίζεται πως  τα περισσότερα επιβεβαιωμένα εξακολουθούν να είναι στην Αθήνα. 55,7% των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι άνδρες. 124 ασθενείς νοσηλεύονται, εκ των οποίων 34 είναι διασωληνωμένοι. Η πλειονότητα των πολιτών που νοσηλεύονται έχει σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Ο μέσος όρος ηλικίας των νοσηλευόμενων είναι τα 64 έτη και των διασωληνωμένων τα 67 έτη. Στα θετικά νέα της ημέρας είναι ότι 19 συμπολίτες μας έχουν πάρει εξιτήριο.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments