Lifestyle

Μαρία Καζαριάν: “Ροκάρει” με το στυλ της και ξεπερνά την αδερφή της

Μαρία Καζαριάν: “Ροκάρει” με το στυλ της και ξεπερνά την αδερφή της
Μαρία Καζαριάν: Πολλοί μέχρι πριν λίγο καιροί όταν άκουγαν το επώνυμο Καζαριάν στο μυαλό τους ερχόταν η νικήτρια του Greece Next Top Model 2018, τώρα όμως πλέον τα δεδομένα άλλαξαν και άπαντες ξέρουν πως η πραγματική εκπρόσωπος της οικογένειας είναι άλλη.

Μαριά Καζαριάν: Πριν λίγο καιρό ένα φρέσκο πρόσωπο συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό του ΣΚΑΙ. Ορισμένοι πίστευαν πως πρόκειται για την νικήτρια του Greece Next Top Model 2018, Ειρήνη Καζαριάν, μιας και η ομοιότητα είναι πραγματικά πολύ μεγάλη. Ωστόσο άπαντες διαψεύσθηκαν γρήγορα καθώς τα πλατό του καναλιού του Φαλήρου “γέμισα” από τη παρουσία της αδερφής του γνωστού μοντέλου, της Μαρίας Καζαριάν.

Η 25χρονη μπήκε απότομα στη ζωή μας, ωστόσο φιλοδοξία της είναι να καθιερωθεί σε αυτή ξεκινώντας τα πρώτα της βήματα στον χώρο της τηλεόρασης παίρνοντας μέρος στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, “My Style Rocks”. Η Μαρία Καζαριάν στη παρουσίαση της κατά την έναρξη του ριάλιτι μας συστήθηκε ως εξής: “Είμαι η Μαρία Καζαριάν, είμαι 25 ετών και από ότι καταλάβατε είμαι η αδερφή της νικήτριας του περσινού GNTM. Τον τελευταία χρόνο εργάζομαι σε ένα ιατρείο στο Κολωνάκι. Πάντα ακολουθώ τις τάσεις, άλλα μου αρέσει να παίζω κιόλας με αυτές. Πέρα από τη μάδα μου αρέσει να κάνω γυμναστική για να έχω μια πολύ καλή φυσική κατάσταση και για να αναδεικνύω και το σώμα μου.”

Συνέχισε λέγοντας: “Το στυλ μου σίγουρα βγάζει δυναμισμό και πρέπει κάθε γυναίκα να έχει αυτοπεποίθηση για αυτό που φοράει και να το αναδεικνύει, όπως κάνω και εγώ. Δεν ξέρω ποιο στυλ θα προτιμούσα άλλα σίγουρα δε θα έβγαινα με ένα από outfit γιατί εγώ δε βγαίνω ποτέ απεριποίητη έξω από το σπίτι. Δε μου αρέσει η αυστηρή κριτική άλλα σίγουρα δεν έχω θέμα να με κριτικάρει κάποιος που ξέρει. Άμα αντιληφθώ ότι μου βγάζει ζήλια ο άλλος καλοπροαίρετη, δεν ξέρω πως θα αντιδράσω.” Τέλος είπε πως: “Είναι σίγουρη ότι θα κερδίσει το φετινό My style Rocks διότι η νίκη είναι στο DNA της οικογένειας Καζαριάν”.

Παράλληλα με το “My Style Rocks” η Μαρία διαθέτει και έναν αρκετά “δυνατό” λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος ανεβαίνει μέρα με την ημέρα στον αριθμό των ακόλουθων. Η 25χρονη φροντίζει να ενισχύει το προφίλ της με κλασάτες αλλά και αισθησιακές φωτογραφίες καλύπτοντας όλη τη γκάμα των θαυμαστών της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments