Ελλάδα

Τσιόδρας LIVE ανακοίνωση για τα κρούσματα ημέρας από τον κορωνοϊό

Τσιόδρας LIVE ανακοίνωση για τα κρούσματα ημέρας από τον κορωνοϊό
Τσιόδρας LIVE ανακοίνωση: Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας ανακοινώνει τα νέα κρούσματα του ιού στη χώρα μας.

Τσιόδρας LIVE ανακοίνωση: Συνεχίζεται η εξάπλωση του κορωνοϊού στη χώρα μας. Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας πρόκειται να ανακοινώσει τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του ιού στην Ελλάδα. Θυμίζουμε ότι με τα τωρινά στοιχεία, oι νεκροί έφτασαν τους 27, 188 ασθενείς νοσηλεύονται σε όλη την επικράτεια, οι 57 σε ΜΕΘ.

Οι ασθενείς με Covid – 19 που εισέρχονται στα νοσοκομεία αυξάνονται σταθερά στην Ελλάδα. Οι ειδικοί προβληματίζονται ολοένα και περισσότερο με άτομα νεότερης ηλικίας που προσβάλλονται από τον κορωνοϊό. Όπως δείχνουν τα τελευταία στοιχεία, 188 ασθενείς βρίσκονται σε τουλάχιστον 20 νοσοκομεία σε όλη την επικράτεια. Πριν από τρία 24ωρα ο αριθμός των νοσηλευόμενων ήταν 134. Το μεγαλύτερο βάρος σηκώνουν νοσηλευτικά ιδρύματα της Αττικής.

Οι ασθενείς που βρίσκονταν σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) ανέρχονταν μέχρι χθες σε 57, εκ των οποίων διασωληνωμένοι ήταν οι 54. Οι περισσότεροι είναι άνδρες και έχουν υποκείμενα νοσήματα. Ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων περιστατικών ανέρχεται στα 892, με τα 71 να προστέθηκαν χθες στον σχετικό κατάλογο. Τα θύματα ήταν 27, έως και χθες αργά το βράδυ, εκ των οποίων οι 22 άνδρες, με υποκείμενο νόσημα.

Δείτε ζωντανά την ενημέρωση εδώ:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments