Διεθνή

Κορωνοϊός Βρετανία Λονδίνο: 13χρονο αγόρι θετικό στον ιό έφυγε από τη ζωή

Κορωνοϊός Βρετανία Λονδίνο: 13χρονο αγόρι θετικό στον ιό έφυγε από τη ζωή
Κορωνοϊός Βρετανία Λονδίνο: Ένα 13χρονο αγοράκι έφυγε από τη ζωή σε νοσοκομείο του Λονδίνου έχοντας νικηθεί από τον κορωνοϊό.

Κορωνοϊός Βρετανία Λονδίνο: Ένα αγόρι 13 ετών που είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό, έχασε τη ζωή του σε νοσοκομειακή μονάδα στην πρωτεύουσα της Βρετανίας. Ο Ismail Mohamed Abdulwahab άφησε την τελευταία του πνοή στο Kings College Hospital, χτες το πρωί καθώς έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Η οικογένειά του, μόλις έμαθε για τον θάνατό του, δεν μπόρεσε να τον πλησιάσει, εξαιτίας της μεταδοτικότητας του ιού, όπως ανέφερε το Sky News.

Ο Ismail ήταν μόλις 13 ετών και δεν είχε κάποιο προϋπάρχον πρόβλημα υγείας, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ενώ κανένα μέλος της οικογένειάς του δεν μπορούσε να σταθεί στο πλάι του, εξαιτίας του πόσο εύκολα μεταδίδεται ο COVID-19. Το νοσοκομείο Kings College Hospital σε δήλωσή του τόνισε πως: «Δυστυχώς ένα αγόρι ηλικίας 13 ετών που βρέθηκε θετικό στον ιό, μόλις έφυγε από τη ζωή. Στέλνουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του, στις δύσκολες αυτές ώρες που περνάνε».

Στο Βέλγιο μια 12χρονη έχασε επίσης τη ζωή της από τον κορωνοϊό.

Ένα κορίτσι 12 ετών πέθανε στο Βέλγιο από τον ιό, γνωστοποίησαν σήμερα οι υγειονομικές αρχές της χώρας με την ευκαιρία της ανακοίνωσης του καθημερινού απολογισμού της πανδημίας, επισημαίνοντας πως πρόκειται για μια πολύ σπάνια περίπτωση. «Είναι ένα πολύ σπάνιο γεγονός, αλλά μας έχει αναστατώσει», δήλωσε ο δρ Εμανουέλ Αντρέ, ένας από τους εκπροσώπους των αρχών.

Είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται ο θάνατος ενός παιδιού εξαιτίας του κορωνοϊού στο Βέλγιο, όπου 705 άνθρωποι έχουν ήδη χάσει τη ζωή τους από τον Covid-19, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία υπενθυμίζεται πως στο Βέλγιο τα συνολικά κρούσματα ανέρχονται σε 12.775, ενώ οι νέοι θάνατοι είναι 192.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments