Πολιτική

Κυριάκος Βελόπουλος μεταναστευτικό: «Μας έκλεισαν μέσα και κυκλοφορούν παντού μετανάστες»

Κυριάκος Βελόπουλος μεταναστευτικό: «Μας έκλεισαν μέσα και κυκλοφορούν παντού μετανάστες»
Κυριάκος Βελόπουλος μεταναστευτικό: Επίθεση στη κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του κόμματος «Ελληνική Λύση» επιρρίπτοντας ευθύνες τόσο για τους χειρισμούς της στο μεταναστευτικό όσο και για τη διαχείριση των κονδυλίων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Κυριάκος Βελόπουλος μεταναστευτικό: Ευθεία επίθεση στη κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του κόμματος «Ελληνική Λύση» κατηγορώντας την για κακούς χειρισμούς τόσο στο μείζον πρόβλημα του μεταναστευτικού όσο και στη διαχείριση των κονδυλίων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού. Ο Κυριάκος Βελόπουλος με δηλώσεις του αναρωτήθηκε γιατί οι Έλληνες να σέβονται τα μέτρα της κυβέρνησης και την ίδια ώρα στη χώρα να κυκλοφορούν αμέριμνοι χιλιάδες μετανάστες.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης τόνισε: «Είναι δειλοί και οι δειλοί δεν μπορούν να κυβερνήσουν την Ελλάδα. Μας έκλεισαν μέσα και κυκλοφορούν παντού λαθρομετανάστες.Όταν βλέπω κυβερνητικό κλιμάκιο στον Εχίνο, σαν… σαρδέλες σε ένα δωμάτιο, δεν είναι εικόνα σοβαρής κυβέρνησης. Την ίδια ώρα, πιέζουν ξενοδοχείο στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας να δεχτεί 700 λαθρομετανάστες και η τιμή που έδωσαν είναι διπλάσια της κανονικής. Προς τιμήν του ο ιδιοκτήτης αρνήθηκε».

Και η πρόβλεψή του: «Όταν βγούμε από την καραντίνα, θα έχουμε άλλους 100.000 λαθρομετανάστες. Υπέγραψε η Ν.Δ. να έρχονται από τη Λιβύη ως εμπόλεμη ζώνη και να τους παίρνουμε εμείς. Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται. Η κυβέρνηση εκμεταλλεύεται το θέμα και προσπαθεί να περάσει στην Ελλάδα λαθρομετανάστες κατά κύματα, να “μπολιαστούμε” με το διαφορετικό, όπως έλεγε ο Μητσοτάκης. Εμείς είμαστε απέναντι. Να υπακούσουμε τους νόμους, αλλά να υπακούσουν και οι λαθρομετανάστες».

Τέλος, επισήμανε ότι ενώ «τα κοινωνικά μηνύματα με βάση οδηγία του ΕΣΡ είναι δωρεάν, με 11.000.000 ευρώ “εξαργυρώνουν” την καλή δημοσιότητα που θέλει η Ν.Δ. στα κανάλια. Αυτά μόνο σε καθεστώτα Τσαουσέσκου ή σταλινοφασισμού γίνονταν. Ας τα έδιναν σε αστέγους ή συνταξιούχους».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments