Αθλητισμός

Αβραάμ Παπαδόπουλος Ολυμπιακός: Απόφαση της διοίκησης η παραμονή του στον Πειραιά

Αβραάμ Παπαδόπουλος Ολυμπιακός: Απόφαση της διοίκησης η παραμονή του στον Πειραιά
Αβραάμ Παπαδόπουλος Ολυμπιακός: Η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι αυτή που θα αποφασίσει για το αν θα παραμείνει ή όχι κάτοικος Πειραιά ο Αβράαμ Παπαδόπουλος.

Αβραάμ Παπαδόπουλος Ολυμπιακός: Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση για τον Ολυμπιακό, ένας ποδοσφαιριστής που χρίζει μεγάλης εκτίμησησης από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Μάλιστα, όπως φαίνεται αυτός είναι που θα αποφασίσει και για το πως θα αξιοποιηθεί ο παίκτης.

Τον Ιανουάριο του 2019 ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ξαναφόρεσε το “ερυθρόλευκα” και τότε θεωρήθηκε πως γύρισε στον Πειραιά τιμής ένεκεν.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, ωστόσο, από την πρώτη στιγμή ξεκαθάριζε πως δεν επέστρεψε απλά για να αναφέρεται το όνομά του στο φύλλο αγώνα. Ο ίδιος φρόντιζε να το δείχνει αυτό και με τη δουλειά που έκανε καθημερινά στον Ρέντη. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού λένε τα καλύτερα για τον 35χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος δουλεύει με πολύ πάθος και διάθεση για να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Είχε και ένα σημαντικό χρονικό διάστημα που ήταν εκτός δράσης και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Δούλεψε πολύ με τους γυμναστές της ομάδας και αμέσως απέδειξε ότι δεν φόρεσε ξανά τον “δαφνοστεφανομένο” απλά για να κλείσει την καριέρα του. Τον Ιούνιο ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του και ακόμη δεν έχει παρθεί απόφαση για το τι θα γίνει με το μέλλον του.

Φέτος έχει κάνει 14 συμμετοχές με την “ερυθρόλευκη” φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις.

Τι γίνεται με το συμβόλαιο του; Όπως έχει γράψει και το ΦΩΣ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι ένας ποδοσφαιριστής, για τον οποίο έχουν εξαιρετική άποψη τόσο στη διοίκηση όσο και στο τεχνικό επιτελείο. Ο Πέδρο Μαρτίνς μιλάει γι’ αυτόν με τα καλύτερα λόγια, ωστόσο το μέλλον του είναι κάτι που θα το πάρει πάνω του ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ισχυρός άνδρα της ΠΑΕ θα τα πει με τον Αβραάμ και θα αποφασιστεί πως θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σύλλογο. Δεν θα έλεγε “όχι” στο ενδεχόμενο να συνεχίσει να παίζει γι’ ακόμα μία σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά αυτό δεν έχει αποφασιστεί ακόμη

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments