Video

Resident Evil 3: Αυτά μας περιμένουν στο remake του θρυλικού παιχνιδιού

Resident Evil 3: Αυτά μας περιμένουν στο remake του θρυλικού παιχνιδιού
Resident Evil 3: Το Resident Evil 3 κυκλοφορεί σήμερα και τα πρώτα 16 λεπτά είναι ήδη online.

Resident Evil 3: Η καραντίνα έχει και τα καλά της. Ειδικά όταν εν μέσω αυτής έρχεται το remake του Resident Evil 3. Νοσταλγία, εξαιρετικά γραφικά, εύχρηστο gameplay και πολλά πολλά ζόμπι είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά της σειράς παιχνιδιών που επιστρέφει σήμερα, Παρασκευή 3 Απριλίου, δριμύτερη, αυτήν τη φορά με ένα remake.

Το Resident Evill 3 θα είναι διαθέσιμό για PS4, Xbox One και PC.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Capcom δοκιμάζει να ανακατέψει την τράπουλα με ένα remake, το έκανε και πέρσι με το Resident Evil 2 απολαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές από κοινό και ειδικό τύπο. Σίγουρα, η βιομηχανία του gaming αρχίζει σιγά σιγά να θυμίζει εκείνη του Χόλιγουντ, επιστρέφοντας σε σίγουρες λύσεις, πουλώντας τόνους νοσταλγίας και επιστρατεύοντας κόλπα που έχουν πιάσει στο παρελθόν.

Τι μπορούμε, λοιπόν, να περιμένουμε από το remake του Resident Evil 3:

Ένα είναι απόλυτα σίγουρα: Η αίσθηση του horror movie, η αίσθηση ότι κάτι σε κυνηγάει συνεχώς, ότι είσαι στριμωγμένος με την αδρεναλίνη να χτυπάει κόκκινα και το ένστικτο αυτοσυντήρησης να στέλνει mayday στον εγκέφαλο βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Άλλωστε, όπως και στο μακρινό 1999, όπου ο εφιαλτικός Nemesis κυνηγούσε παντού την πράκτορα Jill Valentine, έτσι και τώρα: Είσαι μόνιμα κυνηγημένος ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που θα βρεθείς περικυκλωμένος από ζόμπι με μόνο μία-δύο σφαίρες να έχουν μείνει στο όπλο σου.

Περισσότερα σε παρακάτω βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments